ΦΕΠΑ: Μετά τις διαμαρτυρίες των φοιτητών ενεργοποιήθηκε ο κλιματισμός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟ ΦΕΠΑ

Μετά από τις συνεχόμενες και μαζικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, καταφέραμε να ανοίξει και επίσημα ο κλιματισμός και να λειτουργήσει σε όλα τα κτίρια της ΦΕΠΑ! Ακόμα και στα δωμάτια που έχουν βλάβες λόγω των κυκλοφορητών (μεσαίοι διάδρομοι στο Α' κτίριο), εξασφαλίστηκε πως θα είναι ανοιχτά κανονικά μέσα στην εβδομάδα!

Για κάθε βλάβη ή δυσλειτουργία θα είμαστε συνέχεια σε επαφή με τον εργολάβο και τη διοίκηση της εστίας.


Με την πίεση που ασκήσαμε, με το να μικρύνουμε τις αποστάσεις της Αθήνας και να φτάσουμε από τη Ζωγράφου ως το Περιστέρι και την Αχαρνών, στα γραφεία όλων των υπευθύνων, καταφέραμε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, να τους κάνουμε να καταλάβουν πως δεν είναι στο χέρι τους!

Πως δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα σε κάθε τι που μας εμποδίζει από το να ζούμε και να σπουδάζουμε με αξιοπρέπεια! Αντίθετα θα βγαίνουμε μπροστά μέχρι να ικανοποιηθούν όλα μας τα αιτήματα!

Συνεχίζουμε μαχητικά και βρισκόμαστε σε εγρήγορση για κάθε άλλο πρόβλημα πού θα προκύψει στην εστία μας!

**** Όποιος/α αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικό του δωμάτιο μεμονωμένα πρέπει να το αναφέρει στους τεχνικούς της εστίας, γιατί ίσως χρειάζεται να καθαριστεί το φίλτρο, να φτιαχτεί κάποια μικροβλάβη, κλπ.

Σύλλογος Οικοτρόφων ΦΕΠΑ

40°C και δεν υπάρχει κλιματισμός στις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ / Διαμαρτυρία εργαζομένων και στη Βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr