Νέα ενημέρωση για τις εξετάσεις μαθημάτων στη Νομική ΑΠΘ

Νεότερη ενημέρωση για εξετάσεις μαθημάτων στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ

Σε συνέχεια της απόφασης της Συνέλευσης της Σχολής της 20ης Φεβρουαρίου 2024, διευκρινίζεται ότι:

α) Τα μαθήματα που δόθηκαν κατά την παρελθούσας εξεταστική, θα βαθμολογηθούν κανονικά. Για την ίση μεταχείριση των φοιτητών που πρόλαβαν να δώσουν εξετάσεις σε κάποιο μάθημα και κάποιων άλλων που δεν πρόλαβαν να δώσουν εξετάσεις στο ίδιο μάθημα, γιατί εξετάζονταν αργότερα, αλλά δεν κατάφεραν να εξεταστούν λόγω κατάληψης, οι διδάσκοντες μπορούν να τους εξετάσουν εν ευθέτω χρόνω και με τον καταλληλότερο τρόπο, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση. Με άλλα λόγια, σε όσα μαθήματα είχαν αρχίσει να εξετάζονται κάποιοι φοιτητές προφορικά (ή γραπτά) και στη συνέχεια επρόκειτο να εξετασθούν οι υπόλοιποι γραπτά (ή προφορικά) και αυτοί οι δεύτεροι δεν κατάφεραν να εξετασθούν λόγω κατάληψης, εναπόκειται στην κρίση κάθε αρμόδιου διδάσκοντα Καθηγητή να εκδώσει ανακοίνωση για να εξετάσει εν ευθέτω χρόνω και τους υπολοίπους με τον καταλληλότερο τρόπο.


β) Όσα μαθήματα δεν εξετάστηκαν λόγω κατάληψη ς στην ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ του Ιανουαρίου πριν αρχίσει η τακτική εξεταστική, θα εξεταστούν κανονικά διά ζώσης όταν ανοίξει η Σχολή, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει κάθε Καθηγητής. Αυτοί οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε. Απλά, θα περιμένουν την ανακοίνωση του αρμόδιου Καθηγητή για να προσέλθουν να δώσουν εξετάσεις στα μαθήματα στα οποία τους είχε επιτραπεί να δώσουν εξετάσεις στην Εμβόλιμη εξεταστική του Ιανουαρίου, αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν λόγω κατάληψης. Αν κάποιος από τους φοιτητές αυτούς εμπίπτει και στην επόμενη κατηγορία, θα κάνει τη δήλωση που προβλέπεται στην επόμενη παράγραφο.

γ) Σε όσους φοιτητές/φοιτήτριες απέμεναν, πριν από την έναρξη της ΤΑΚΤΙΚΗΣ εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2024, τρία (3) ή λιγότερα μαθήματα για τη λήψη του πτυχίου τους, δίνεται η δυνατότητα να εξετασθούν εκτάκτως στα μαθήματα αυτά, στο μέτρο που η εξέταση δεν έλαβε χώρα στα μαθήματα αυτά λόγω της κατάληψης. 'Οσοι/ες δηλαδή σκόπευαν να δώσουν κατά την ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ από ένα έως τρία μαθήματα για να πάρουν πτυχίο, αλλά δεν μπόρεσαν να τα δώσουν γιατί δεν διενεργήθηκαν οι εξετάσεις σε κάποιο ή σε όλα από τα μαθήματα αυτά λόγω κατάληψης, θα πρέπει να στείλουν e-mαil στη διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Από σήμερα Πέμπτη 22/2/2024 έως Τρίτη 27/2/2024. ΠΡΟΣΟΧΗ Στη συνέχεια δεν θα γίνει καμία άλλη αίτηση δεκτή στο οποίο να δηλώνουν τα εξής:

Ονομάζομαι του (ΑΕΜ ) και σκόπευα να δώσω τα εξής μαθήματα κατά την ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου:


α)

ή και

β)

ή και

γ)

Δίνοντας το μάθημα ή τα μαθήματα αυτά, θα έπαιρνα το πτυχίο μου.

Ωστόσο, τα μαθήματα (α) ή και (β) ή και (γ) [σβήστε ό,τι δεν ισχύει] από τα προαναφερθέντα, δεν εξετάσθηκαν λόγω κατάληψης.

Γι αυτό, ζητώ να εξεταστώ στην ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ που θα δοθεί μόλις ανοίξει η Σχολή στα παρακάτω μαθήματα:

α)

ή και

β)

ή και

γ)

Ονοματεπώνυμο για υπογραφή + ΑΕΜ


Σχετικά άρθρα:

Κοσμήτορας Νομικής ΑΠΘ για χαμένη εξεταστική: «Θέλουμε να στείλουμε και ένα μήνυμα ότι οι αγώνες έχουν συνέπειες»

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χάθηκε η εξεταστική στη Νομική Σχολή ΑΠΘ! Καμία διαδικτυακή εξέταση

Η ΠΚΣ Νομικής ΑΠΘ για το χάσιμο της εξεταστικής

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ: Προειδοποιούσαμε ότι θα χαθεί η εξεταστική / Τα αιτήματά μας

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr