ΕΟΠΠΕΠ: Τεχνικό πρόβλημα στην εφαρμογή «Πού δίνω Εξετάσεις;» για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

ΕΟΠΠΕΠ: Τεχνικό πρόβλημα στην εφαρμογή «Πού δίνω Εξετάσεις;» για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Αρκετοί είναι οι υποψήφιοι που δυσανασχετούν... Μετά από αρκετά ερωτήματα αναγνωστών τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η ειδική εφαρμογή όπου οι υποψήφιοι μπορούσαν να ενημερωθούν σε ποιο εξεταστικό κέντρο δίνουν εξετάσεις. 

Σε προηγούμενο διάστημα ανακοινώθηκε από τον ΕΟΠΠΕΠ ότι οι υποψήφιοι θα ενημερώνονταν (εγκαίρως) για τον ακριβή τόπο και χρόνο των εξετάσεων Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους μέσω της ειδικής εφαρμογής «Πού δίνω Εξετάσεις;».


Η ειδική εφαρμογή «Πού δίνω Εξετάσεις;» (όπως ανακοινώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 06/04 από τον ΕΟΠΠΕΠ) τέθηκε σε λειτουργία αλλά μετά κάποιο χρονικό διάστημα η αρχική "1η ανακοίνωση" αντικαταστάθηκε με άλλο κείμενο στον ίδιο σύνδεσμο ως "2η ανακοίνωση", γνωστοποιώντας στους υποψηφίους το τεχνικό πρόβλημα που παρουσίασε η εφαρμογή.

Η αρχική ανακοίνωση ΕΟΠΠΕΠ

Τον σύνδεσμο της αρχικής ανακοίνωσης "1ης ανακοίνωσης" του ΕΟΠΠΕΠ μπορείτε να τον δείτε εδώ όπως αποθηκεύθηκε από την google ενώ σχετικό screenshot μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η νεότερη ανακοίνωση ΕΟΠΠΕΠ

Τον σύνδεσμο της τροποποιημένης ανακοίνωσης μπορείτε να τον δείτε εδώ ενώ σχετικό screenshot μπορείτε να δείτε παρακάτω:


ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέα ανακοίνωση για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

ΕΟΠΠΕΠ: Οι ΟΔΗΓΙΕΣ για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ / Τι Επιτρέπεται και τι ΟΧΙ

Τα Εξεταστικά Κέντρα (ανά πόλη) για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Ημερομηνίες Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ (2023)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr