Τα Εξεταστικά Κέντρα (ανά πόλη) για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Τα Εξεταστικά Κέντρα (ανά πόλη) για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Περισσότεροι από 10 χιλιάδες απόφοιτοι ΙΕΚ και ΣΕΚ, σε παραπάνω από 180 ειδικότητες επαγγελμάτων, θα λάβουν μέρος στην εξεταστική διαδικασία για την πιστοποίηση αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης περιόδου 2022-2023

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τις πόλεις στις οποίες θα διενεργηθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. & Σ.Ε.Κ. είναι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Καβάλα, Κοζάνη, Τρίπολη, Ηράκλειο, Λαμία, Ρόδο, Μυτιλήνη.


Αναλυτικότερα, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα, τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας των Εξεταστικών Κέντρων στα οποία θα διεξαχθούν οι εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. & Σ.Ε.Κ. ανά ειδικότητα. 

SOSΟι ΟΔΗΓΙΕΣ για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ / Τι Επιτρέπεται και τι ΟΧΙ

Ο χρόνος προσέλευσης όλων των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους και η έναρξη εξέτασης θα είναι ως εξής:

Καθημερινές (Παρασκευές): 17:00 μ.μ. έως 17:30 μ.μ. (το αργότερο).
Έναρξη εξέτασης: 18:00 μ.μ.
Σαββατοκύριακα: 10:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. (το αργότερο).
Έναρξη εξέτασης: 11:00 π.μ.

Η εξέταση του Πρακτικού Μέρους θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με την εξέταση του Θεωρητικού Μέρους ή σε διαφορετική μέρα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου.

Στις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. η ειδική εφαρμογή «Πού δίνω Εξετάσεις;», έτσι ώστε οι υποψήφιοι να ενημερώνονται για τον ακριβή τόπο και χρόνο των εξετάσεων Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους καθώς και οι σχετικές Οδηγίες Υποψηφίων. Αν θέλετε να λάβετε σχετική ενημέρωση, πατήστε εδώ.

SOS: Οι Απόφοιτοι ΙΕΚ τώρα και στο Viber. Δείτε ΕΔΩ την σελίδα που πρέπει να γίνουν μέλη οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΙΕΚ για να λαμβάνουν ΠΡΩΤΟΙ όλες τις ενημερώσεις (ότι αφορά τους Αποφοίτους ΙΕΚ).

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Τα Εξεταστικά Κέντρα (ανά πόλη) για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Ημερομηνίες Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ (2023)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr