Το Διοικητικό Προσωπικό του ΕΜΠ καταδικάζει την εισαγγελική παραγγελία ενάντια στους Φοιτητικούς Συλλόγους

Το Διοικητικό Προσωπικό του ΕΜΠ καταδικάζει την εισαγγελική παραγγελία ενάντια στους Φοιτητικούς Συλλόγους

Ενάντια στην εισαγγελική παραγγελία ενάντια στους Φοιτητικούς Συλλόγους και τις δίκαιες κινητοποιήσεις τους τάσσεται ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΜΠ.

Την εισαγγελική παραγγελία ενάντια στους Φοιτητικούς Συλλόγους και τις δίκαιες κινητοποιήσεις τους, καταδικάζει ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΜΠ.


Με ανακοίνωσή του, τονίζει πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους χιλιάδες φοιτητές που αγωνίζονται για πτυχία με αξία, για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές, για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την παιδεία και για φοιτητική μέριμνα, ως εγκληματίες.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καταλήψεις Πανεπιστημίων / Έρχεται νέος γύρος Γενικών Συνελεύσεων στις Σχολές

«Οι εργαζόμενοι στο Πολυτεχνείο, δίνοντας από κοινού αυτόν τον αγώνα με τους φοιτητές ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, ενάντια στην περαιτέρω εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση της παιδείας, δηλώνουμε ότι μάταια η κυβέρνηση ελπίζει ότι θα καταστείλει τις κινητοποιήσεις των φοιτητών, των εργαζομένων και συνολικά του λαού», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Διοικητικών

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Ε.Μ.Π., καταδικάζει την απαράδεκτη εισαγγελική παραγγελία ενάντια στους Φοιτητικούς Συλλόγους και τις δίκαιες κινητοποιήσεις τους.

Αφού η κυβέρνηση δεν κατάφερε να σταματήσει τον αγώνα των Φοιτητών με τη χρήση απειλών και εκβιασμών για «χαμένες εξεταστικές», τώρα επιλέγει τον αυταρχισμό και την καταστολή! 

Αντιμετωπίζει τους χιλιάδες φοιτητές που αγωνίζονται για πτυχία με αξία, για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές, για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την παιδεία και για φοιτητική μέριμνα, ως εγκληματίες. Στοχεύει να συγκαλύψει το πραγματικό έγκλημα που διαπράττει η ίδια με το νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, το οποίο αποτελεί μια αντιδραστική τομή για την ανώτατη εκπαίδευση!

Οι εργαζόμενοι στο Πολυτεχνείο, δίνοντας από κοινού αυτόν τον αγώνα με τους φοιτητές ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, ενάντια στην περαιτέρω εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση της παιδείας, δηλώνουμε ότι μάταια η κυβέρνηση ελπίζει ότι θα καταστείλει τις κινητοποιήσεις των φοιτητών, των εργαζομένων και συνολικά του λαού.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr