Κατατακτήριες Πυροσβεστική Ακαδημία: Κύρωση πίνακα επιτυχόντων (εισακτέων και επιλαχόντων) 2023-2024

Κατατακτήριες Πυροσβεστική Ακαδημία: Κύρωση πίνακα επιτυχόντων (εισακτέων και επιλαχόντων) 2023-2024

Πυροσβεστική ΑκαδημίαΚύρωση πίνακα επιτυχόντων (εισακτέων και επιλαχόντων) του διαγωνισμού εισαγωγής πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων στη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, με κατατακτήριες εξετάσεις.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πυροσβεστικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.


1. Κυρώνουμε, τον κάτωθι πίνακα επιτυχόντων (εισακτέων και επιλαχόντων) όπως καταρτίστηκε από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων στη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, με κατατακτήριες εξετάσεις, ως εξής:

2. Η προκηρυσσόμενη θέση που δεν καλύπτεται από την κατηγορία-πτυχίο «ΧΗΜΕΙΑΣ» συμπληρώνεται από επιτυχόντα της κατηγορίας-πτυχίου «ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ», σύμφωνα με τη διαδικασία της παρ. 4 του Κεφαλαίου Α΄ συνδυαστικά και με την παρ. 1 του Κεφαλαίου Θ΄ της (4) σχετικής Προκήρυξης.

3. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 9 της (3) σχετικής Κ.Υ.Α., ο ανωτέρω Πίνακας ισχύει για ένα (1) έτος από τη δημοσίευσή του.

4. Η Απόφασή μας αυτή να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, να αναρτηθεί σύμφωνα με την Εγκύκλιο 54/ΑΠΣ, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος «www.fireservice.gr».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία για τις Σχολές Πυροσβεστικής.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr