μαθήματα εξεταστικής, ποιο Τμήμα, Σχολή, Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ Σε ποιο Τμήμα θα δώσουν τα μαθήματα της εξεταστικής οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές

Σε ποιο Τμήμα θα δώσουν τα μαθήματα της εξεταστικής οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές

Η κ. Αναγνωστοπούλου επισήμανε ότι κανείς φοιτητής δεν χάνει το εξάμηνό του και ότι δίνει εξεταστική στο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ που είναι, ενώ υπογράμμισε ότι «φέτος για πρώτη φορά βγήκαν τόσο νωρίς τα αποτελέσματα των μετεγγραφών».

Αναγνώριση των μαθημάτων στο νέο Τμήμα


Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα, να αναγνωρίσουν μαθήματα τα οποία έχουν διδαχθεί και εξεταστεί επιτυχώς στο Τμήμα προέλευσης τους.

Η αναγνώριση των μαθημάτων, σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο, πραγματοποιείται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ή του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Τμήματος, κατά περίπτωση και οι φοιτητές απαλλάσσονται από την εξέταση των μαθημάτων ή των ασκήσεων του προγράμματος σπουδών του Τμήματος υποδοχής που διδάχθηκαν στο Τμήμα προέλευσης και δύνανται να ενταχθούν σε διαφορετικό εξάμηνο από αυτό της εγγραφής τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr στο No1 φοιτητικό ενημερωτικό site, για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση!!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr