ΤΡΑΓΩΔΙΑ με νεκρή φοιτήτρια! Περίμενε σε στάση λεωφορείου! Σοκαρισμένοι οι συμφοιτητές της

Νεκρή φοιτήτρια! Αυτοκίνητο χτύπησε στάση λεωφορείου

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη νωρίτερα το πρωί στην Βέροια, όπου σκοτώθηκαν 20χρονη φοιτήτρια και μια 68χρονη όταν ΙΧ έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου. Στο σημείο βρέθηκαν φίλοι και συμφοιτητές της 20χρονης! Σπούδαζε νοσηλευτική και είχε καταγωγή από την Πέλλα. «Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε - Δεν έχει ούτε μια ώρα που το μάθαμε. Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε», λέει συντετριμμένη συμφοιτήτρια της 20χρονης.

Η 68χρονη κατέληξε αμέσως ενώ η 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, η οποία τις ανέκτησε λίγο αργότερα, όταν έλαβε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε το μεσημέρι.


Η 68χρονη και η 20χρονη περίμεναν στην στάση του λεωφορείου και τότε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 64χρονος έχασε το έλεγχο και έπεσε πάνω στις δύο γυναίκες.Την 68χρονη γυναίκα, σύμφωνα με όσα α είπαν αυτόπτες μάρτυρας, την πέταξε στα 25 μέτρα μακριά και ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.Η 20χρονη φοιτήτρια ήταν κάτω από την στάση που είχε πέσει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγο ώρα αργότερα. Η 68χρονη ήταν κάτοικος του χωριού Πατρίδας της Βέροιας, και περίμενε το λεωφορείο για να πάει στην πόλη για δουλειές. Η 20χρονη ήταν στην περιοχή για να επισκεφτεί την θεία της που θα έκανε χειρουργείο σήμερα το πρωί.

Στο σημείο βρέθηκαν φίλοι και συμφοιτητές της 20χρονης, οι οποίοι, εμφανώς σοκαρισμένοι από το περιστατικό και με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από τα στόματά τους, είπαν: «Η κοπέλα ήταν από τα Γιαννιτσά, περίμενε εδώ στη στάση να πάει στο νοσοκομείο να δει τη θεία της. Σπούδαζε νοσηλευτική».

«Άστο θείε θα πάω με λεωφορείο»

Ο θείος της 20χρονης μιλώντας στο mega είπε: «Η γυναίκα μου θα έκανε εγχείρηση σήμερα το πρωί 8 η ώρα, 8:15 και εγώ έφυγα με την κουνιάδα μου και το αφήσαμε πίσω στο σπίτι γιατί έχω δύο μικρά παιδιά, δύο μικρά, δύο αγόρια και λέει «άστο θείε θα έρθω με το λεωφορείο εγώ για να φύγουν και τα παιδιά σχολείο» και έγινε αυτό που έγινε».

Ο οδηγός υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και για αυτό έχασε τον έλεγχο. Ο 64χρονος έχει δίπλωμα και φορούσε και ζώνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Οι Αρχές έχουν πάρει ήδη αίμα από τον οδηγό και θα ελεγχθεί αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο στη Βέροια

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας-Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας». Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή, αλλά και η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης και λήψη αίματος από τον οδηγό για να ελεγχθεί αν είχε αλκοόλ στο αίμα του.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr