Διέφυγε τον κίνδυνο η φοιτήτρια του ΠΑΠΕΙ

Επίθεση στην Ερμού: Διέφυγε τον κίνδυνο η φοιτήτρια του ΠΑΠΕΙ

Θετικά είναι τα νέα για την υγεία της 22χρονης φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς που μαχαιρώθηκε στην Ερμού την προηγούμενη Παρασκευή (1/3).

Η 22χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και αμέσως μετά την επίθεση υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Έκτοτε βρίσκεται στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα διέφυγε τον κίνδυνο και αναμένεται εντός της ημέρας να βγει από την ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται και να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ ο 40χρονος δράστης ιρακινής καταγωγής είχε φτάσει στη χώρα λίγες ώρες πριν πραγματοποιήσει την επίθεση κατά της 22χρονης στην Ερμού, δηλαδή την Πέμπτη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες στην κατοχή του είχε γερμανικό διαβατήριο ενώ φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ υπενθυμίζεται πως κατά την απολογία του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών υποστήριξε πως μαχαίρωσε την 22χρονη γιατί τον παρακολουθούσε.

Όσο για την 22χρονη, το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη ήταν το στοιχείο που ενδεχομένως να της έσωσε τη ζωή, σύμφωνα με εκτιμήσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA η προσοχή των γιατρών τώρα είναι στο διάφραγμα, καθώς από τις μαχαιριές η 22χρονη έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος.

Επιπλέον έχει ένα σπασμένο πλευρό και τραύμα στον πνεύμονα. Έχει επαφή με το περιβάλλον αλλά σύμφωνα με όσα λέει ο πατέρας της βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υποφέρει από φοβίες κυρίως το βράδυ που δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνη της. Ακόμα ο πατέρας της είπε ότι με το που ξύπνησε αυτό που ρώτησε τον πατέρα της ήταν: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;».

Τα πρώτα λόγια της φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε πισώπλατα στην Ερμού!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr