Ολοκληρώθηκε η 1η Προσυνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ / ΕΙΚΟΝΕΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Προσυνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Θεσσαλονίκη

"Ο δρόμος για την Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με τρόπο εκκωφαντικό.

Στην 1η Προσυνδιάσκεψη πρωταγωνιστές ήταν οι φοιτητές και η φωνή τους, σηματοδοτώντας έτσι, την έναρξη ενός κύκλου θεματικών συζητήσεων που άπτονται σε όλα όσα καθημερινά μας απασχολούν μέσα στα ελληνικά Πανεπιστήμια.


Θέμα της συζήτησης η συμβολή των μη κρατικών-μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων στην αναβάθμιση των ελληνικών δημοσίων Πανεπιστημίων. Μία διαχρονική πρόταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την οποία, το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει ένας μεγάλος δημόσιος διάλογος, αρχής γενομένης μάλιστα, της ψήφισης του νομοσχεδίου του Υπουργείο Παιδείας, για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σπάμε τα ταμπού, στους μύθους απαντάμε με αλήθειες, επικυρώνουμε τις θέσεις μας, δυναμώνουμε τη φωνή μας και όλοι μαζί τον Μάρτιο, κάνουμε το επόμενο βήμα!

Στην Προσυνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κεντρικός μας ομιλητής ήταν ο πρώην Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαϊωάννου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την εισήγησή του. Το λόγο είχαν ο Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Κυριαζής Σωτηρίου, ο Αναπληρωτής Γραμματεάς ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Μηνάς Τσατσούλης, ο Γραμματέας Πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, Βαγγέλης Τσιάμης, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ζεχερλής, ο Σάββας Σαμπάνης, Υπεύθυνος Οργάνωσης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, ο Πάνος Κουκής, Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, η Αθηνά Μουσαλάρη, μέλος της Γραμματείας Πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης και ο Κωνσταντίνος Πάντσιος Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Νίκος Πατσέας καθώς και ο Διευθυντής Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης και πρώην Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, Ανέστης Φίσκας."

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr