Φοιτήτρια η κόρη της Ελένης Μενεγάκη / Που σπουδάζει

Φοιτήτρια η κόρη της Ελένης Μενεγάκη / Που σπουδάζει

Φοιτητική Ζωή: Εδώ και κάποιους μήνες η Λάουρα Λάτσιου, κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και σπουδάζει αυτό που αγαπά!

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της στην κόρη της, αποκαλύπτοντας ότι είναι φοιτήτρια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία και εκφράζοντας την ανησυχία της, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντικείμενο που έχει επιλέξει! Η Λάουρα Λάτσιου πήγε για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού ολοκλήρωσε το ιδιωτικό αγγλόφωνο σχολείο της στην Ελλάδα.

Φοιτητές αποκλείστηκαν από την εξεταστική Ιουνίου! Προχώρησαν σε αποκλεισμό του γραφείου του Πρύτανη

Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Ελένη Μενεγάκη, είχε κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με την κόρη της Λάουρα. Η παρουσιάστρια γνωστοποίησε στον αέρα ότι η μεγαλύτερη κόρη της δεν επιθυμεί να εμφανίζεται το πρόσωπό της δημόσια. Όταν οι φωτογράφοι ρώτησαν τη Μενεγάκη αν επιτρέπεται να δείχνουν το πρόσωπο της κόρης της αφότου ενηλικιώθηκε, εκείνη απάντησε όχι. Μάλιστα μου έλεγε "πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. "Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει".


"Παιδί μου, εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου να ξέρεις, σε έχει συνέχεια στο μυαλό της, πουθενά αλλού. Σε σένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου. Παραμιλάει η Ελένη. Ε, τι να κάνουμε παιδιά”, είπε η παρουσιάστρια ευχαριστώντας τους συνεργάτες της για τις ευχές. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

H Ελένη Μενεγάκη το προηγούμενο διάστημα είχε μοιραστεί τις ανησυχίες που έχει για την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου, η οποία σπουδάζει στην Αγγλία, λέγοντας χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της: «Εδώ στην Ελλάδα που μεγαλώνουμε, οι μαμάδες μας φρόντιζαν όλα να μας τα έχουν έτοιμα. Ποτέ δεν σκέφτηκαν ότι κάτι πρέπει να κάνουμε. Όταν ήρθε η στιγμή, η πρώτη φορά που έπρεπε να μείνει ο καθένας μόνος του, τα βρήκε πάρα πολύ σκούρα.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια για την κόρη της Λάουρα: «Τώρα που πήγε το παιδάκι μου να ζήσει μόνο του εκεί, σκεφτόμουν “τι θα φάει το καλό μου το παιδί;”. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ως μάνα δεν ήταν το πώς θα καθαρίσει τα 10 τετραγωνικά, αλλά ποιος θα ταΐσει το παιδί μου γιατί θα μείνει νηστικό. Αυτό πρώτα από όλα, μετά όλα τα άλλα. Τα μαθαίνουμε…».

Φοιτήτρια, Φοιτήτρια κόρη, Φοιτήτρια Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Μενεγάκη, κορη μενεγακη σπουδεσ, Λάουρα Λάτσιου σπουδές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr