Φοιτητής ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο! Απεγνωσμένη έκκληση

Απεγνωσμένη έκκληση για τον φοιτητή που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Ο 22χρονος φοιτητής ακρωτηριάστηκε στο κάτω μέρος του δεξιού ποδιού και από την Κυριακή που τραυματίστηκε σοβαρά έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται από πάνω του, στηρίζοντας τον ιατρικά και ψυχολογικά.

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει μία οικογένεια από τον Βόλο, που από την περασμένη Κυριακή βιώνει μία απίστευτη δοκιμασία, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του 22χρονου παιδιού της, κατά τη διάρκεια τροχαίου στην οδό Αθηνών, στο ύψος των Αλυκών.


Ο 22χρονος φοιτητής ακρωτηριάστηκε στο κάτω μέρος του δεξιού ποδιού και από την Κυριακή που τραυματίστηκε σοβαρά έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται από πάνω του, στηρίζοντας τον ιατρικά και ψυχολογικά.

Οι γονείς του 22χρονου, φοιτητή της Ιατρικής Σχολής στην Κρήτη, είναι επίσης γιατροί αναισθησιολόγοι και οι δύο, που απασχολούνται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Δεν έχουν λείψει λεπτό από το πλευρό του, περιμένοντας να ανακάμψει.

Αυτό που πρωτίστως τους ενδιαφέρει τώρα, είναι να γίνει καλά το παιδί τους, ωστόσο την ίδια στιγμή αναζητούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, την Κυριακή το απόγευμα, παραμονή του Αγίου Πνεύματος.

Οικογενειακή φίλη του ζευγαριού, η οποία επικοινώνησε με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ μετά από συνεννόηση μαζί τους, απηύθυνε έκκληση όποιος είδε κάτι παραπάνω για το τροχαίο, να προστρέξει στην Τροχαία Βόλου για να ενημερώσει, καθώς ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τις συνθήκες που σημειώθηκε το συμβάν.

«Πέρασαν πολλά αυτοκίνητα και οι οδηγοί που σταμάτησαν είναι σίγουρο ότι έχουν δει πως ακριβώς έγινε το σοβαρό αυτό ατύχημα. Τους θερμοπαρακαλούμε αν γνωρίζουν κάτι, να απευθυνθούν στην Τροχαία που κάνει την έρευνα και να το πούνε», επισήμανε η Φ.Π. στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Η μοιραία στροφή ΙΧ που τού έκλεισε τον δρόμο

Για τις συνθήκες του τροχαίου ρωτήθηκαν από την εφημεριίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και οι αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες- καθώς η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη- για το τροχαίο σχηματίζεται δικογραφία, καθώς θα πρέπει να συγκεντρωθούν στοιχεία τόσο από τον τόπο του συμβάντος, όπου έσπευσε η Τροχαία αμέσως, αλλά και από καταθέσεις μαρτύρων. Έχουν επίσης ληφθεί δείγματα για ανάλυση αίματος και ούρων και από τους δύο εμπλεκόμενους στο ατύχημα.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ο 22χρονος φοιτητής που οδηγούσε μηχανή κατευθυνόταν προς τη Νέα Αγχίαλο. Μπροστά του προπορευόταν ΙΧ το οποίο οδηγούσε γυναίκα, περίπου 40 χρόνων. Δίχως καμία προειδοποίηση το προπορευόμενο αυτοκίνητο φέρεται να έστριψε, προκειμένου να μπει σε μάντρα με σκάφη αναψυχής, με αποτέλεσμα ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας να μην προλάβει να αντιδράσει και να «καρφώσει» πάνω στο αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση το πόδι του σφηνώθηκε στις λαμαρίνες, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί στο ύψος του αστραγάλου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η γυναίκα οδηγός σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος. Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr