Το τελευταίο αντίο στον φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του στην Πάτρα

Το τελευταίο αντίο στον φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του στην Πάτρα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο ξαφνικός θάνατος του 20χρονου φοιτητή, Αλκίνοου Βαρσάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες πριν από την έλευση του νέου έτους.

Τον άτυχο φοιτητή βρήκε νεκρό η κοπέλα του, στις 5.30 μ.μ., μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του. Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές του, που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό φινάλε που τους επιφύλαξε το 2017. Τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι σπαρακτικά.


Ο Αλκίνοος ήταν γιος της πατρινής εμπόρου Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονός του πρώην προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου Αχαΐας, Μάρκου Καπετανάκη.

Παθολογικά αλλά αδιευκρίνιστα είναι τα αίτια θανάτου του 20χρονου φοιτητή Αλκίνοου. Μετά από επιθυμία της οικογένειας η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα προχώρησε σε νεκροψία η οποία χαρακτηρίζει απροσδιόριστη την αιτία θανάτου του νεαρού. Η ιατροδικαστής ωστόσο παρήγγειλε να γίνουν και μία σειρά άλλων εξετάσεων τα αποτελέσματα των οποίων θα εκδοθούν σε ένα μήνα.

Τελευταία παραπονιόταν για κάποιους πονοκεφάλους, όμως είχε κάνει σειρά εξετάσεων που δεν είχαν δείξει το παραμικρό.

Τελικά φαίνεται πως το αίτιο του θανάτου ήταν μία νόσος που εξελισσόταν ύπουλα και δεν άφησε κανένα περιθώριο έγκαιρης αντίδρασης.

Θρήνος στην κηδεία

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, για να αποχαιρετίσει τον 20χρονο.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr