Φοιτητές απέκλεισαν τα ταμεία της λέσχης μετά το περιστατικό εντοπισμού βίδας στο φαγητό φοιτητή

Φοιτητές απέκλεισαν τα ταμεία της λέσχης μετά το περιστατικό εντοπισμού βίδας στο φαγητό φοιτητή

Ο φοιτητικός σύλλογος προχώρησε σήμερα συμβολικά, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, σε κλείσιμο των ταμείων της λέσχης. Οι φοιτητές τονίζουν:

"Εναντιωνόμαστε στην υποχρηματοδότηση της φοιτητικής μέριμνας, η οποία εκφράζεται με συμβάντα όπως αυτό της προηγούμενης Δευτέρας με φοιτητή να βρίσκει παξιμάδι βίδας στο φαγητό του. Η ίδια η υπεύθυνη μέριμνας αναφορικά με το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως «….έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης του ασυνήθιστου περιστατικού και διαπιστώθηκε ότι λόγω παλαιότητας εξοπλισμού και δόνησης του ραφιού της βιτρίνας παράθεσης σαλάτας και επιδορπίου, έπεσε το παξιμάδι της βίδας…»".


Προσθέτουν: "Αυτό αποδεικνύει τα λεγόμενα του συλλόγου πως η απαξίωση των υποδομών αλλά και η υποστελέχωση της σίτισης βρίσκεται εδώ αφού θεωρείται «κόστος» για τον εκάστοτε ανάδοχο να παρέχει δωρεάν ποιοτικές και επαρκείς μερίδες φαγητού!

Οι φοιτητές θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε σύγχρονες και δωρεάν σπουδές, κάτι που περνάει μέσα από την ευθύνη που απεμπολεί συνεχώς το κράτος, να παρέχει δωρεάν σίτιση, στέγαση αλλά και μεταφορές". 

Οι φοιτητές διεκδικούν:

  • Δωρεάν ποιοτική και αναβαθμισμένη σίτιση για όλους τους φοιτητές!Αύξηση της μερίδας και της ποικιλίας του φαγητού
  • Να επιδιορθωθούν τα χαλασμένα ράφια της βιτρίνας της φοιτητικής λέσχης
  • Έξω οι εργολαβίες από την σίτιση, συνολικά την φοιτητική μέριμνα
  • Αύξηση του προσωπικού της λέσχης με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr