Εκ νέου κατάληψη αποφάσισε ο Φ.Σ. Πολυτεχνείου Κρήτης / ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

Εκ νέου κατάληψη αποφάσισε ο Φ.Σ. Πολυτεχνείου Κρήτης / ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Συνέχιση της κατάληψης στο Πολυτεχνείο Κρήτης αποφάσισαν οι φοιτητές, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα», μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε σήμερα ο φοιτητικός σύλλογος.

Σύμφωνα με την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου, το Πανεπιστήμιο θα τελεί υπό κατάληψη από την Τρίτη 16/01 μέχρι την Τρίτη 23/01.


Η ΛΙΣΤΑ με τις Γ.Σ. και Καταλήψεις Τμημάτων-Σχολών (15-22/01) / ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Να αναφερθεί πως οι φοιτητικοί σύλλογοι των Τμημάτων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα ανά τη χώρα βρίσκονται σε κλοιό γενικών συνελεύσεων ενόψει του Νομοσχεδίου για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας μεταδώσουν, εδώ, με Συνεχή Ενημέρωση, τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων όλων των Πανεπιστημίων, μείνετε συντονισμένοι!

Απόφαση Γ.Σ. φοιτητικού συλλόγου: 

924 άτομα

Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης 496
Πλαίσιο 160 ΦΣ το προτείνει η ΠΚΣ: 76
ΔΑΠ ΝΔΦΚ 343
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΈΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ 4
Λευκά 4

  • Κατάληψη του ιδρύματος από την Τρίτη 16/1 μέχρι τη Τρίτη 23/1
  • Νέο γύρο Γενικών Συνελεύσεων την Τρίτη 23/1 στις 13:00
  • Οργανώνουμε και μαζικοποιούμε τις καταλήψεις και τις συντονιστικές τους επιτροπές. Προχωράμε σε εκδηλώσεις και σε συντονισμό με την πανεπιστημιακή κοινότητα και τους φορείς της πόλης των Χανίων.
  • Καλούμε σε πανεκπαιδευτική πορεία την Πέμπτη 18/1 στις 13:00 στην πλ. Δημοτικής Αγοράς
  • Μπλακ-άουτ σε περίπτωση κατάθεσης και εισαγωγής του νομοσχεδίου για ψήφιση.
  • Καλούμε την ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και τους μαθητές και τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε κοινό αγώνα! Στηρίζουμε τις δράσεις τους
  • Το επόμενο διάστημα εντείνουμε τον αγώνα μας με κινητοποιήσεις και πορείες. Καλούμε όλη την κοινωνία, τους μαθητές και τους καθηγητές, τους φορείς των εργαζομένων να πλαισιώσουν τις κινητοποιήσεις, τις πορείες και τις δράσεις μας. Κλιμακώνουμε τον αγώνα, προετοιμάζουμε μπλακ-άουτ σε περίπτωση κατάθεσης και εισαγωγής του νομοσχεδίου για ψήφιση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr