Η πυγμαχία μπαίνει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Η πυγμαχία μπαίνει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μνημόνιο συνεργασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.


Όπως αναφέρει η ΕΟΠ, αυτή η συνεργασία έχει διπλό στόχο. Αφενός πρόκειται για τον σχεδιασμό και την οργάνωση δραστηριοτήτων για τη ανάδειξη του αθλήματος της πυγμαχίας, αφετέρου αφορά στην ενίσχυση της επιστημονικής συνεργασίας.

«Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), και μέσω του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής θα έχουν τον ενεργό και δύσκολο ρόλο να αναδείξουν και βελτιώσουν τις αρετές της Πυγμαχίας. Το Μνημόνιο Συνεργασίας συνυπέγραψαν από πλευράς της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος Χαρίλαος Μαριόλης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής Τάκης Αλεξόπουλος» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Είμαστε διπλά χαρούμενοι γι' αυτή τη συνεργασία. Το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εμπιστεύεται την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις έρευνές της μας τιμά ιδιαίτερα. Παράλληλα, θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει και τους Έλληνες αθλητές, όπου θα μπορέσουν να βελτιώσουν άμεσα τις επιδόσεις τους, οι οποίες θα είναι βασισμένες σε επιστημονικές μελέτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον κ. Αλεξόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr