Έργα 4.500.000 ευρώ για έργα στη Φοιτητική Εστία Πατρών

Έργα 4.500.000 ευρώ στη Φοιτητική Εστία Πατρών

"Ενταξη έργων 4.500.000 ΕΥΡΩ τα οποία αφορούν τη Φοιτητική Εστία Πατρών και περιλαμβάνουν ανακαινίσεις δωματίων, WC, δημιουργία υπολογιστικού κέντρου για τους οικοτρόφους και προμήθεια κομποστοποιητή για το εστιατόριο. Είμαστε έτοιμοι με μελέτες και τεύχη δημοπράτησης για τις διακηρύξεις. Θερμές ευχαριστίες στο Υπουργό κ. Κ. Πιερρακάκη αλλά και στους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου μας που προετοίμασαν τους φακέλλους υπο την επίβλεψη των Αντιπρυτάνεων Λένα Αλμπάνη και Βασίλης Βασιλειάδης, τους οποίους συγχαίρω" αναφέρει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χ. Μπούρας.

Ο Πρύτανης προσθέτει: "Η στέγαση και η σίτιση είναι πρώτη προτεραιότητα της Πρυτανικής Αρχής. Με την πολιτική που εφαρμόζεται όλοι οι φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια πήραν ή θα πάρουν δωμάτιο και θα υπάρξουν και δωμάτια άδεια για να υπάρχει η δυνατότητα ανακαίνισης. Ταυτόχρονα δεν χρειάσθηκε να νοικιασθούν δωμάτια ξενοδοχείων στη Πάτρα με αποτέλεσμα την εξοικονόμιση 720.000 ΕΥΡΩ ετησίως, ποσόν ίσο με το 8% της ετήσιας επιχορήγησης του Πανεπιστημίου μας.


Επόμενο βήμα της Πολιτείας πρέπει να είναι η χρηματοδότηση του νέου Φοιτητικού Εστιατορίου στη Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr