Κατάκτηση φοιτητικού συλλόγου Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών / Δωρεάν στηθοσκόπια & αναπλήρωση εργαστηρίων

Κατάκτηση φοιτητικού συλλόγου Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών

Από την αρχή της χρονιάς, με πρωτοβουλία των εκλεγμένων με τη Πανσπουδαστική ΚΣ, πραγματοποιήσαμε κινητοποιήσεις στο Τμήμα και συνελεύσεις ετών για διάφορα αιτήματα της σχολής, με αποκορύφωμα τη τελευταία κινητοποίηση στο Πρόεδρο του Τμήματος με συμμετοχή περίπου 60 φοιτητών από το πρώτο έτος. Εκεί ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε:

1. Να δοθούν ΔΩΡΕΑΝ 80 με 100 στηθοσκόπια στο πρώτο έτος, αφού κόπηκε και έκτακτο κονδύλι! Ένα αίτημα που είχε ο Σύλλογος τα τελευταία 12 χρόνια.
2. Να αναπληρωθούν τα εργαστήρια των φοιτητών που έρχονται από μετεγγραφή ή με κάποια άλλη ειδική κατηγορία και αλλιώς θα έχαναν το εξάμηνο τους.
3. Να μας δοθεί αίθουσα για να κάνουμε εθελοντικά ενισχυτικά μαθήματα Βιολογιας και Χημείας, οι φοιτητές μεγαλυτέρων ετών στους πρωτοετείς που πέρασαν στη σχολή από ΕΠΑΛ.


Θα συνεχίσουμε με κινητοποίηση στη πρυτανεία και στον ΕΛΚΕ για αύξηση της χρηματοδότησης της σχολής μας, ώστε να υλοποιηθούν και τα υπόλοιπα αιτήματα μας. Όσο ανέφικτα κι αν φαίνονται κάποια πράγματα, με κινητοποίηση και αγώνα μπορούμε να πετύχουμε ότι είναι δίκαιο, αναφέρει στα «Φοιτητικά Νέα» ο Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Ιατρικής Πατρών, Γιάννης Μαραβέλιας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr