Κανόνες διαδικτυακών εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας / Απαγόρευση καταγραφής της εξ αποστάσεως εξεταστικής

Κανόνες διαδικτυακών εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας / Απαγόρευση καταγραφής της εξ αποστάσεως εξεταστικής

"Σημειώνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει και δεν επιτρέπεται η καταγραφή της εκπαιδευτικής - εξεταστικής διαδικασίας από οιονδήποτε συμμετέχει σε αυτή και με κανένα απολύτως τεχνικό τρόπο"

Ολοκλήρωση του Χειμερινού Εξαμήνου του Ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 με εξ αποστάσεως μεθόδους στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας:


Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την δυνατότητα διεξαγωγής εξ αποστάσεως μαθημάτων - εξετάσεων. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε, να παρακολουθείτε την παρούσα ανακοίνωση την οποία θα ανανεώνουμε τακτικά με ό,τι νεότερη πληροφορία υπάρχει διαθέσιμη. Επίσης να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματός σας.

Σημειώνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει και δεν επιτρέπεται η καταγραφή της εκπαιδευτικής - εξεταστικής διαδικασίας από οιονδήποτε συμμετέχει σε αυτή και με κανένα απολύτως τεχνικό τρόπο. Τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον νόμο 4624/2019 και συνεπάγονται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.

A. Πλαίσιο

  1. Ανακοίνωση Απόφασης Συγκλήτου σχετικά με την ολοκλήρωση του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 

Β. Διαδικτυακό Σεμινάριο για Διδάσκοντες

  1. Διαδικτυακό σεμινάριο χρήσης των εργαλείων eCLASS, MS-TEAMS, MS-FORMS, MS-STREAM για τις εξετάσεις εξ αποστάσεως
  2. MS-TEAMS: Σύνδεση και Χρήση

Γ. Δοκιμαστικές Εξετάσεις

  1. Δοκιμαστική εξέταση με MS-Forms (Για συμμετοχή απαιτείται να έχετε κάνει μία φορά σύνδεση στο ΔΗΛΟΣ 365 στο https://delos365.grnet.gr/)
  2. Δοκιμαστική εξέταση με eCLASS

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr