Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναβάλλουν την εξεταστική τους

Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναβάλλουν την εξεταστική τους

Όπως αναφέρει με έκτακτη ανακοίνωση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας:

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Αναστέλλεται η λειτουργία του Πανεπιστημίου στις πόλεις του Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας και Λαμίας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί. Η επαναλειτουργία των τμημάτων και υπηρεσιών του πανεπιστημίου στις παραπάνω πόλεις θα γίνει, αφού ελεγχθούν τα κτίρια από τις αρμόδιες υπηρεσίες και δοθεί η σχετική έγκριση, προκειμένου η προσέλευση των φοιτητών και του προσωπικού να γίνει με ασφάλεια. Τα τμήματα της πόλης της Λάρισας θα πρέπει να διευκολύνουν τους φοιτητές και το προσωπικό που προέρχονται από τις πληγείσες περιοχές».


ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της απρόβλεπτης εξέλιξής τους στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, καλούνται τα Τμήματα να βρίσκονται σε εγρήγορση και να αποφασίσουν εγκαίρως για την αναβολή ή μη της εκπαιδευτικής διαδικασίας για αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και για μεθαύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ενημερώνοντας με κάθε πρόσφορο μέσο φοιτητές και διδάσκοντες».

Αναστολή λειτουργίας

Να αναφερθεί πως η λειτουργία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο ανεστάλη για σήμερα Τετάρτη 6/9/2023 λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σίτιση Φοιτητών

Ενημερώνονται οι φοτητες, από τις πρυτανικές αρχές, ότι «το κεντρικό εστιατόριο στο Βόλο θα λειτουργήσει σήμερα Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου κατά τις παρακάτω ώρες: 14:00 - 16:00 και 18:00 - 20:00. Το φαγητό θα προσφέρεται σε πακέτο».

---

Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας & Υδάτινου Περιβάλλοντος Π.Θ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΝ
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της απρόβλεπτης εξέλιξής τους αναβάλλεται η εκπαιδευτική διαδικασία για αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr