Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Δωρεάν μαθήματα Κινεζικής γλώσσας στους φοιτητές / ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Μαθήματα Κινεζικής γλώσσας του Ινστιτούτου Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Οι εγγραφές στο εαρινό εξάμηνο για τα μαθήματα Κινεζικής γλώσσας του Ινστιτούτου Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχουν ξεκινήσει και λήγουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου του 2023.

Κάντε εγγραφή στα μαθήματα στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, το επίπεδο γνώσης της Κινεζικής γλώσσας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το πρόγραμμα των μαθημάτων.


Δικαίωμα εγγραφής στα μαθήματα έχουν οι φοιτήτριες/ές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, φοιτήτριες/ές όλων των A.E.I, εργαζόμενες/οι και άλλες/οι ενδιαφερόμενες/οι άνω των 7 ετών.

  • Τα μαθήματα είναι δωρεάν για όλους.
  • Τα μαθήματα προσφέρονται 1 φορά την εβδομάδα και είναι διάρκειας 2 ωρών.

Έναρξη Μαθημάτων: 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Λήξη Μαθημάτων: 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Πληροφορίες:

Ηλεκτρονική Σελίδα: confucius.uth.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Κτίριο Τσικρίκη, Γαμβέτα 6 - Ιάσονος, Βόλος, ΤΚ: 38221

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr