Τη 2η θέση κατέκτησαν φοιτητές του ΠΑΔΑ σε διαγωνισμό για τις Εμπορευματικές Μεταφορές

Βράβευση φοιτητών ΠΑΔΑ σε Διαγωνισμό για τις Εμπορευματικές Μεταφορές

Το 2ο βραβείο στο διαγωνισμό φοιτητικών εργασιών, σχετικό με τις εμπορευματικές μεταφορές, «Δημήτριος Τσαμπούλας» που διοργανώνει σε ετήσια βάση ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Μεταφορών απέσπασαν οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Χριστίνα Γεωργοπούλου και Νίκος Βερτζώνη.

Η εργασία των φοιτητών που βραβεύθηκε πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΠΑΔΑ, Παναγιώτη Παπαντωνίου.


Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου με τίτλο «Διαταραχές στις εμπορευματικές μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα από εξωγενείς παράγοντες» το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και το βραβείο συνοδεύθηκε με το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» θεσπίστηκε το 2016 προς τιμή του εκλιπόντος καθηγητή του ΕΜΠ στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής, της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και των Ελληνικών Επιμελητηρίων, Δημητρίου Τσαμπούλα, για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές, στηρίζεται από την ΚΕΕΕ, το ΕΜΠ και άλλα Πανεπιστήμια της χώρας καθώς και Ελληνικά Επιμελητήρια και φορείς Μέλη και συνεργάτες του Ε.Ε.ΣΥ.Μ, ο δε διαγωνισμός γίνεται σε Πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών και νέων αποφοίτων Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr