Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει το σύστημα θέρμανσης της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει το σύστημα θέρμανσης της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών

Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών: Το πρόβλημα παρουσιάζεται αναπάντεχα ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών (κακοκαιρία «Φίλιππος») στην Αττική.

Την Τετάρτη 9/3/2022 το πρωί προέκυψε αναπάντεχα ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Πιο αναλυτικά, σε χώρο όπου βρίσκονται οι σχετικές μηχανολογικές εγκαταστάσεις έσπασε σωλήνας, με αποτέλεσμα να σημειωθεί εκτεταμένη διαρροή και ως εκ τούτου το σύστημα θέρμανσης να μην είναι εφικτό να τεθεί σε λειτουργία.


Από εκείνη τη στιγμή, το συνεργείο που έχει την ευθύνη για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων ψύξης-θέρμανσης της Σχολής επιχειρεί να θέσει τη διαρροή υπό έλεγχο και να αποκαταστήσει τη βλάβη. Δυστυχώς, σύμφωνα με την σχολή, ως σήμερα το πρόβλημα δεν έχει ακόμη επιλυθεί, παρότι καταβάλλονται αδιάκοπα όλες οι ενδεδειγμένες προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης. Ως εκ τούτου, ούτε αύριο, Παρασκευή 11/3/2022, είναι δυνατόν να λειτουργήσει η θέρμανση της Σχολής.

Η Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ζητά από την ακαδημαϊκή κοινότητα κατανόηση και ανοχή στις επιπτώσεις αυτού του προβλήματος, το οποίο ανέκυψε παρ’ ελπίδα σε περίοδο ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Για ότι νεότερο (όσον αφορά σχετικά με τη διεξαγωγή ή όχι των μαθημάτων) θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στα «Φοιτητικά Νέα». Παραμείνετε Συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr