ΕΛΜΕΠΑ: Απόφαση συνεδρίασης Συγκλήτου περί αντιστοίχισης των πτυχίων των αποφοίτων του πρώην ΤΕΙ Κρήτης με τα νέα πτυχία του Πανεπιστημίου

ΕΛΜΕΠΑ: Απόφαση συνεδρίασης Συγκλήτου για την αντιστοίχιση των πτυχίων των αποφοίτων του πρώην ΤΕΙ Κρήτης με τα νέα πτυχία του Πανεπιστημίου

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Απόφαση συνεδρίασης Συγκλήτου ΕΛΜΕΠΑ για την έκδοση πορίσματος αντιστοίχισης πτυχίων των αποφοίτων του πρώην ΤΕΙ Κρήτης με τα νέα πτυχία του Πανεπιστημίου.

Χθες 23/02/2023 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Συγκλήτου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με θέμα «Έκδοση πορίσματος αντιστοίχισης πτυχίων των αποφοίτων του πρώην Τ.Ε.Ι. Κρήτης με τα νέα πτυχία του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.».


Στην συνεδρίαση αυτή συμμετείχαν από τον Σύλλογο Αποφοίτων & Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Κρήτης α) ο πρόεδρος Αλέξανδρος Μπριτζολάκης και β) η αντιπρόεδρος Μαρίνα Κυριακοπούλου ενώ από την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ., Ηρακλείου συμμετείχε ο Μανώλης Καλλέργης.

Η απόφαση της Συγκλήτου ήταν να μην εκδοθεί κανένα πόρισμα αντιστοίχισης πτυχίων των αποφοίτων του πρώην Τ.Ε.Ι. Κρήτης με τα νέα πτυχία του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., αλλά να περιοριστούν σε διάλογο για το ζήτημα με πολιτικούς φορείς.

Σε αυτήν την γραμμή εναντιώθηκαν ξεκάθαρα οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Αποφοίτων & Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Κρήτης ενώ αντίθετα ο εκπρόσωπος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ., συμφώνησε πλήρως.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr