ΕΑΠ / Φωτογραφίες από τις πρώτες Ορκωμοσίες 2024

Διεξαγωγή Τελετών Ορκωμοσιών ΠΠΣ και Απονομής ΜΠΣ ΕΑΠ στην Πάτρα

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Διεξαγωγή τελετών ορκωμοσίας αποφοίτων Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Πάτρα.

Με ιδιαίτερη επιτυχία στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς και στον πολυχώρο Royal Theatre στην Πάτρα διεξήχθησαν το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 και την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και οι τελετές απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών. Στις παρούσες τελετές ορκίστηκαν με φυσική παρουσία περίπου 2.200 φοιτήτριες/τες, ενώ ταυτόχρονα μέσω του καναλιού του Ιδρύματος στο Youtube μεταδίδονταν και ηλεκτρονικά οι τελετές, για όσους αποφοίτους δεν κατέστη δυνατό να παραστούν δια ζώσης.


Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης καλωσόρισε τους αποφοίτους, τόνισε ότι η πραγματοποίηση των ανωτέρω τελετών στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΑΠ αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός γιατί παρέχεται η δυνατότητα στους αποφοίτους να βρεθούν και να γνωρίσουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, στο οποίο φοίτησαν.

Στις τελετές μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς οι Αντιπρόεδροι της Δ.Ε., Καθηγητής Ιωάννης Συμπέθερος, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης και Αν. Καθ. Λεωνίδας Δουκάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Αυγουστίνος Δημητράς, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Αχιλλέας Καμέας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Καθηγητής Εμμανουήλ Κουτούζης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού Καθ. Στυλιανός Ζερεφός καθώς και οι Διευθυντές των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους αποφοίτους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία με εφόδιο το νέο τους πτυχίο.

Οι τελετές θα ολοκληρωθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, 24 και 25 Φεβρουαρίου με τις φοιτήτριες/τες της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, όπου μαζί με τους συνοδούς τους θα προσέλθουν στην πόλη μας.

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τελετές απονομής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων «Εκπαίδευση Ενηλίκων» και «Επιστήμες της Αγωγής», Ορκωμοσίες των Προπυχιακών Προγραμμάτων «Πληροφορική» και «Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες»

Ορκωμοσίες Προπτυχιακών και τις Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας

 

 

 

 

 

Οι Ορκωμοσίες των Προπτυχιακών Προγραμμάτων «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών», «Δημόσια Διοίκηση» και «Διοίκηση Τουρισμού», αλλά και οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού κλείνουν την πρώτη ημέρα απονομών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

 

 

 

Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών

Απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης, στους απόφοιτους των Προγραμμάτων της Σχολής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr