ΕΑΠ / Φωτογραφίες από τις Ορκωμοσίες 2023

ΕΑΠ / Φωτογραφίες από τις Ορκωμοσίες 2023 

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ολοκληρώθηκαν σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, οι προγραμματισμένες σημερινές Ορκωμοσίες και οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στην πόλη της Πάτρας.

Όσοι απόφοιτοι δεν παρευρεθούν στις ορκωμοσίες και τελετές των Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης, ενημερώνονται πως τα ονόματά τους θα αναγνωσθούν κατά τη διάρκεια της τελετής του Προγράμματος Σπουδών στο οποίο ανήκουν. Το Ίδρυμα επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε αλλαγή έως τις ημερομηνίες διεξαγωγής των τελετών. Για να δείτε το πρόγραμμα των ορκωμοσιών και τελετών απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης, παρακαλούμε όπως επιλέξετε εδώ


Δείτε Φωτογραφικό Υλικό

1. Με τη Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας ξεκίνησαν οι σημερινές Ορκωμοσίες και Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, παρουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, του Αναπληρωτή Κοσμήτορα, Καθηγητή Κυριάκου Μπουρίκα και πολλών Διευθυντών Προγραμμάτων και Καθηγητών της Σχολής.

2. Οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, συνεχίστηκαν στο αίθριο της Πανεπιστημιούπολης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς ο καιρός πλέον το επιτρέπει.

3. Με την απονομή των Μεταπτυχιακών Τίτλων του Προγράμματος Επιστήμες της Αγωγής Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου συνεχίστηκαν οι σημερινές Τελετές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr