Επιστολή φοιτητών ΕΑΠ για την αποπληρωμή των θεματικών ενοτήτων

Επιστολή φοιτητών ΕΑΠ για την αποπληρωμή των θεματικών ενοτήτων

Ελληνικό Ανοικτό ΠανεπιστήμιοΗ επιστολή που εστάλη από τον Σύλλογο Φοιτητών ΔΗΔ - ΕΑΠ προς το ΕΑΠ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΗΔ-ΕΑΠ»


ΘΕΜΑ: Τρόποι αποπληρωμής θεματικών ενοτήτων.

Δια της παρούσης επιστολής θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα που απασχολεί τη φοιτητική κοινότητα της ΔΗΔ.

Είναι γεγονός πως οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της ΔΗΔ ενημερωνόμαστε για τις περιόδους αποπληρωμής των θεματικών ενοτήτων πριν την εγγραφή μας στις νέες θεματικές του προγράμματος.

Είναι επίσης σε όλους μας γνωστό πως η περίοδος που διανύουμε είναι η περίοδος με τη μεγαλύτερη πληθωριστική κρίση των τελευταίων δεκαετιών. Εν μέσω χειμώνα, το κόστος διαβίωσης, έχει εκτιναχτεί στα ύψη από κάθε άποψη.

Για αυτόν το λόγο, έχοντας αφουγκραστεί τη δυσκολία της πλειοψηφίας των φοιτητών, ζητούμε να επανεξεταστεί ο τρόπος αποπληρωμής των θεματικών, καθώς έχουμε ήδη αναφορές από φοιτητές ότι αυτό θα τους οδηγήσει στην επιλογή λιγότερων θεματικών για το ερχόμενο εξάμηνο!

Ζητούμε μεγαλύτερη περίοδο αποπληρωμής, τουλάχιστον μετά το τέλος του Φεβρουαρίου, καθώς οι περισσότεροι φοιτητές, ως εργαζόμενοι, πληρώνονται όπως επίσης και την εξέταση ενός τρόπου δόσεων χωρίς πιστωτική κάρτα, όπως έχει εφαρμόσει και το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΑΠ για κάποια προγράμματα!!

Ζητούμε να δοθεί άμεσα κάποια λύση ως προς αυτό το θέμα καθώς είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη και αδιάκοπη συνέχιση των σπουδών των φοιτητών και χρήζει του άμεσου ενδιαφέροντος και της προσοχής σας.

Αναμένουμε το συντομότερο τις ενέργειές σας, προκειμένου να υπάρξει σωστή ενημέρωση και απρόσκοπτη πλέον πορεία τόσο των φοιτητών, όσο και του ίδιου του ΕΑΠ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr