Εκδήλωση μνήμης για φοιτητές του ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ και ΔΙΠΑΕ: "Ενας συλλογικός θρήνος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη"

Εκδήλωση ΚΕΣΥΨΥ για φοιτητές του ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ και ΔΙΠΑΕ: "Ενας συλλογικός θρήνος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη"

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος Θεσσαλονίκης «Μέριμνα» καλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Α.Π.Θ, του Παν/μίου Μακεδονίας και του ΔΙ.ΠΑ.Ε. σε εκδήλωση για το δυστύχημα στα Τέμπη με τίτλο:

Ένας συλλογικός θρήνος μετά το σιδηροδρομικό  δυστύχημα στα Τέμπη


Η παρουσίαση θα γίνει από την κ. Τσελεπή, Ψυχολόγο, Διευθύντρια του Συμβουλευτικού Κέντρου «Μέριμνα», την Πέμπτη 14 Μάρτη 2024 11:00πμ στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Το δυστύχημα στα Τέμπη συγκλόνισε όλη την ελληνική κοινωνία και άλλαξε δραματικά τη ζωή των οικογενειών και φίλων που έχασαν ξαφνικά, βίαια και άδικα τους δικούς τους ανθρώπους που στη συντριπτική πλειοψηφία ήταν φοιτητές σε Δημόσια Πανεπιστήμια της χώρας.

Με αφορμή την επέτειο του δυστυχήματος γίνονται πολλές εκδηλώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα.

Σε αυτή την εκδήλωση θα μιλήσουμε  για τις απώλειες, ορατές και συμβολικές, που εγείρουν ένα συλλογικό θρήνο αλλά και για την τραυματική εμπειρία των ανθρώπων που επέζησαν με ελαφρά ή σοβαρά σωματικά τραύματα.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μία συλλογική δραστηριότητα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για την εγγραφή σας συμπληρώστε εδώ

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ.  Πανέρα, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια του ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ. στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr