«Χάσαμε ένα εξαιρετικό στέλεχος του ΑΠΘ»

«Χάσαμε ένα εξαιρετικό στέλεχος του ΑΠΘ»

Ο ασκών καθήκοντα Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Απόστολος Αποστολίδης, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της διακεκριμένης συναδέρφου. Μαριάννας Μπουχουρούδη διατελεσάσης Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του ΑΠΘ, η οποία άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της, με την παρουσία της στη διοίκηση του Πανεπιστημίου μας, επί σειρά ετών.

Τιμώντας τη μνήμη της, ο Πρύτανης του ΑΠΘ


Αποφασίζει

  • Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
  • Να δημοσιευθεί το σχετικό ψήφισμα στον ημερήσιο Τύπο.

«Χάσαμε μια σπάνια φίλη»

«Χάσαμε μια σπάνια φίλη. Έναν μοναδικό άνθρωπο. Μια αφοσιωμένη συνεργάτιδα. Ένα εξαιρετικό στέλεχος του ΑΠΘ, Γενική Διευθύντρια Διοικητικού για περισσότερο από 10 χρόνια. Χάσαμε την αγαπημένη μας Μαριάννα Μπουχουρούδη. Και μαζί με αυτήν χάσαμε και το χαμόγελό της. Που ήταν καθρέφτης της ψυχής της» γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην Πρύτανης και ο Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος.

Η ανάρτηση συνεχίζει: «Ως πρύτανης που συνεργάστηκα στενά μαζί της τα δύσκολα χρόνια 2010-2014 της χρωστώ πολλά. Σαν φίλος της όμως, της χρωστώ πολύ περισσότερα. Γιατί ήταν η προσωποποίηση της ευσυνειδησίας, της εργατικότητας και της βαθιάς γνώσης του πεδίου της, της πανεπιστημιακής διοίκησης. Αλλά συγχρόνως ήταν και η προσωποποίηση της ανθρωπιάς, της ανιδιοτέλειας και της αξιοπρέπειας. Όπως έζησε έτσι έφυγε, παρά το γεγονός ότι βασανίστηκε πολύ. Με αξιοπρέπεια. Με ένα χαμόγελο. Εύχομαι στη Θάλεια, την αγαπημένη αδερφή της που τη στήριξε όσο κανείς στη δύσκολη περιπέτεια της υγείας της, να κάνει κουράγιο για να αντέξει τον αποχωρισμό. Λυπάμαι που λόγω Covid, ούτε η Ελπίδα ούτε εγώ δεν μπορέσαμε να την αποχαιρετήσουμε σήμερα στην εξόδιο ακολουθία. Ήταν όμως εκεί όλοι οι αγαπημένοι συνάδελφοι και φίλοι. Μαριάννα θα μου λείψεις. Συνδεθήκαμε σε εποχές δύσκολες και σκληρές με έναν δεσμό εμπιστοσύνης, εκτίμησης και αγάπης. Μα πιο πολύ θα λείψεις στο ΑΠΘ. Που ελπίζω να σε τιμήσει όπως σου αξίζει. Καλό ταξίδι Μαριάννα μας. Καλή αντάμωση στους σφοδελούς λειμώνες…»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr