Έρχονται οι "Ημέρες Καριέρας 2022" του ΑΠΘ για φοιτητές και αποφοίτους

Έρχονται οι "Ημέρες Καριέρας 2022" του ΑΠΘ για φοιτητές και αποφοίτους / Δηλώστε Συμμετοχή

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν ότι το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, στο πλαίσιο της σύνδεσης με την αγορά εργασίας, διοργανώνει για δέκατη χρονιά Ημέρες Καριέρας. Η εκδήλωση στοχεύει στη γνωριμία και άμεση επικοινωνία των υποψηφίων (φοιτητών και αποφοίτων του ΑΠΘ) με τα στελέχη των εταιριών που πραγματοποιούν τις προσλήψεις.

Ακολουθώντας τα νέα δεδομένα, το ΑΠΘ έχει σχεδιάσει για φέτος μια πλήρως διαδικτυακή εκδήλωση με παρουσιάσεις σε live streamingέκθεση εταιριών μέσω ψηφιακών περιπτέρων, αλλά και συναντήσεις 1-1 για προσωπικές συνεντεύξεις με τους recruiters των εταιριών που συμμετέχουν, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2022.


  • Εάν θέλετε να πάρετε μέρος στην εκδήλωση κάντε εγγραφή εδώ από 1 έως 31 Οκτωβρίου 2022.
  • Για βοήθεια στη σύνταξη του βιογραφικού σας και την καλύτερη προετοιμασία σας στις συνεντεύξεις, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα «εργαστήρια προετοιμασίας» που διοργανώνει το Γραφείο μας. Δείτε εδώ τα εργαστήρια και κάντε εγγραφή άμεσα.

Τηλεφωνικό Κέντρο Γραφείου Διασύνδεσης: 2310.99.7340 Ε-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2022

Οι Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ επιστρέφουν και πάλι το φθινόπωρο, την Τρίτη 8 & την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η άμεση επικοινωνία και επαφή των φοιτητών, τελειόφοιτων και απόφοιτων του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας.

Η φετινή εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • 1 – 1 συνεντεύξεις με προκαθορισμένα ραντεβού
  • Ψηφιακά περίπτερα επιχειρήσεων με live chat
  • Παρουσιάσεις εταιριών σε live streaming

Πληροφορίες για υποψηφίους

Tο Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ προσκαλεί τους φοιτητές/τριες και αποφοίτους/ες του ΑΠΘ  στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2022 – Virtual Career Fair»  που θα πραγματοποιηθεί και φέτος μέσω διαδραστικής ψηφιακής πλατφόρμας στις 8 & 9 Νοεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2022 – Virtual Career Fair», θα δώσει τη δυνατότητα στους υποψηφίους:

  • να υποβάλλουν το βιογραφικό τους για να κληθούν σε μια προσωπική συνέντευξη για εργασία,
  • να ενημερωθούν για τις εταιρίες μέσω παρουσιάσεων που θα γίνει σε live streaming,
  • να επισκεφτούν τα ψηφιακά περίπτερα των επιχειρήσεων και να συζητήσουν μέσω live chat με τους recruiters θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους.

Σημείωση: την εκδήλωση προσκαλούνται να την παρακολουθήσουν και φοιτητές/απόφοιτοι από άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, να επισκεφτούν τα ψηφιακά περίπτερα και να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των εταιριών. Δεν έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν βιογραφικό για να κληθούν σε συνέντευξη την ημέρα της εκδήλωσης.

Εγγραφή υποψηφίων από 1/10 – έως 31/10

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ 

ημέρες καριέρας απθ 2022

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr