Ποιοι μπορούν να υποβάλουν νέο μηχανογραφικό έως 15 Σεπτεμβρίου

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν νέο μηχανογραφικό έως 15/09/2023

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι από την 8-9-2023 έως και την Παρασκευή 15-9-2023, όσοι δικαιούχοι υποψήφιοι/πληγέντες του δυστυχήματος των Τεμπών είχαν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, πρέπει να υποβάλουν νέο μηχανογραφικό δελτίο, για την εφαρμογή των ευνοϊκών ρυθμίσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr/, χρησιμοποιώντας τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων και τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που είχαν χρησιμοποιήσει για την υποβολή του πρώτου μηχανογραφικού δελτίου τους.


Εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού για την κατηγορία Πληγέντων Τεμπών

* Στην παρούσα εφαρμογή από την Παρασκευή, 8/9/2023 μέχρι και την Παρασκευή, 15/9/2023 (και ώρα 23:59), οι υποψήφιοι που έχουν υπάχθεί στην κατηγορία των Πληγέντων Τεμπών θα πρέπει να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο (Μ.Δ.) για να μπορούν να συμμετέχουν στην επιλογή για την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τη συγκεκριμένη κατηγορία.

* Ο υποψήφιος μπορεί να ορίσει τις επιθυμητές προτιμήσεις του με αύξουσα σειρά, να τις αποθηκεύσει προσωρινά (ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ) και στη συνέχεια πριν τη λήξη της προθεσμίας να ΥΠΟΒΑΛΕΙ το ηλεκτρονικό Μηχανογραφικό του Δελτίο.
Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής Μ.Δ. είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δε θα μπορεί να υποβάλει Μ.Δ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr