Πότε θα ανακοινωθούν οι Βάσεις 2023 / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Πότε βγαίνουν οι Βάσεις 2023 / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Βάσεις Αποτελέσματα 2023: Η ανακοίνωση των βάσεων του 2023 (δηλαδή των τελικών αποτελεσμάτων των Πανελληνίων / Πανελλαδικών Εξετάσεων) αναμένεται να γίνει τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και συγκεκριμένα στο χρονικό διάστημα από 26-28 Ιουλίου 2023.

Πέρυσι η ανακοίνωση των βάσεων έγινε στις 28/7/2022 το απόγευμα. Τα τελευταία χρόνια οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών (αν δηλώσουν ότι το επιθυμούν) μπορούν να πληροφορηθούν τη σχολή που εισάγονται και με SMS. Η παρούσα σελίδα θα ενημερώνεται με όλα τα νεότερα σχετικά με την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων 2023


Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρουσιάσουν σε ζωντανή ροή τους ΠΙΝΑΚΕΣ των Βάσεων 2023 για κάθε Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr, μέσα από την κατηγορία Βάσεις Αποτελέσματα 2023. Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα»!!

  • Δείτε τις περσινές βάσεις (2022) για κάθε Τμήμα εδώ και για το 2021 εδώ.

Στατιστικά Πανελληνίων 2023: Microsite από τα «Φοιτητικά Νέα»

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο viber εδώ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» παραμένουν στον αγώνα της καθημερινής ενημέρωσης των υποψηφίων φοιτητών και νυν φοιτητών μέσα από την συνεχόμενη και ασταμάτητη ροή στο foititikanea.gr.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr