Προβλήματα με το Μηχανογραφικό 2023

Προβλήματα με το Μηχανογραφικό

Η πλατφόρμα κολλάει! Δεν σου επιτρέπει να περάσεις στην επόμενη οθόνη! Δεν αποθηκεύει τις επιλογές των σχολών!

Πολλά είναι τα παράπονα από υποψηφίους και γονείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πλατφόρμα υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.


Από την πρώτη κιόλας μέρα (Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023) τα προβλήματα στη λειτουργικότητα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου ήταν πάρα πολλά και μέχρι σήμερα, τρίτη ημέρα της προθεσμίας. Αυτά τονίζουν αναγνώστες στα «Φοιτητικά Νέα» και καλούν το Υπουργείο Παιδείας να λύσει άμεσα το ζήτημα αυτό.

Όπως γράφει ο Εκπαιδευτικός Μανιάτης Γιώργος:

8 Ιουλίου 2023

Από χθες έχει ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου για τις προτιμήσεις των φετινών αποφοίτων.

Από χθες και τα προβλήματα στη λειτουργικότητα της αντίστοιχης ιστοσελίδας πάρα πολλά. Δεδομένου των 10 μόλις ημερών ως αυστηρή διορία, περίμενα ότι σήμερα, 2η ημέρα λειτουργίας, θα ήταν η κατάσταση καλύτερη. Δυστυχώς, δεν ήταν ούτε σήμερα...

Εάν καταφέρεις και κάνεις είσοδο, μετά τις πρώτες ανεπιτυχείς προσπάθειες, έρχεσαι αντιμέτωπος με το πρόβλημα του επόμενου βήματος! Εσύ μπορεί να πατάς για το επόμενο βήμα, αλλά η επόμενη καρτέλα δεν ανοίγει. Μπορεί να ανοίξει πάλι η ίδια καρτέλα που βρισκόσουν, μπορεί να ανοίξει μήνυμα λάθους με πολλά κινέζικα που δεν καταλαβαίνεις, αλλά όχι η επόμενη καρτέλα.

Αφού κάνεις ανανέωση (refresh) για πολλοστή φορά, αφού κλικάρεις την επιλογή για το επόμενο βήμα κάμποσες φορές και αν έχεις υπομονή να τα επαναλαμβάνεις και να ελπίζεις στην ορθή εμφάνιση της επόμενης καρτέλας, τότε ίσως ανταμειφθείς.

Σε πείσμα των αντιξοοτήτων, πάντως, και με συνεχή προβλήματα λειτουργικότητας της σελίδας, επέμεινα και ολοκλήρωσα, σήμερα, με μεγάλες καθυστερήσεις, βέβαια, 12 ραντεβού αρχικών ηλεκτρονικών προσχεδίων στα πλαίσια συμπλήρωσης του μηχανογραφικού.
Δώδεκα μαθητές μου και εγώ κάναμε πολλή υπομονή σήμερα για κάτι, μάλλον, απλό εν έτη 2023. Ας ελπίσουμε ότι τη Δευτέρα, θα επικρατήσει σοβαρότητα σε αυτό το στάδιο των φετινών πανελληνίων...

Μηχανογραφικό Δελτίο (2023) ΓΕΛ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Μηχανογραφικό 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr