Πυροσβεστικές Σχολές 2023: Ανακοίνωση ΠΙΝΑΚΩΝ (4761) δεκτών και (328) μη δεκτών υποψηφίων για τις ΠΚΕ

Πυροσβεστικές Σχολές 2023: Ανακοίνωση ΠΙΝΑΚΩΝ (4761) δεκτών και (328) μη δεκτών υποψηφίων για τις ΠΚΕ

Πυροσβεστική ΑκαδημίαΤα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως ανακοινώθηκαν σήμερα οι πίνακες ιδιωτών υποψηφίων που πληρούν και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να υποβληθούν σε Προκαταρκτικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2023 της «Προκήρυξης Διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024». Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τους εν λόγω πίνακες μέσα από το παρόν άρθρο.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πυροσβεστικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.


Ο αριθμός των υποψηφίων που ΠΛΗΡΟΥΝ τις προϋποθέσεις ανέρχονται στους 4761 και ο αριθμός των υποψηφίων που ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ τις προϋποθέσεις ανέρχονται στους 328

Αναμένεται, με νεότερη ανακοίνωση, το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 με πανελλαδικές εξετάσεις, για το οποίο οι υποψήφιοι ενημερώνονται με δική τους ευθύνη. Αν θέλετε μείνετε συντονισμένοι, πατήστε εδώ.

A. Οι υποψήφιοι που ΠΛΗΡΟΥΝ τις προϋποθέσεις

Ο Πίνακας Ιδιωτών υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις:

B. Οι υποψήφιοι που ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ τις προϋποθέσεις

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία για τις Σχολές Πυροσβεστικής.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr