ΣΑΕΚ Δάφνης-Υμηττού: Διάψευση "Συλλόγου Σπουδαστών ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ) Αττικής"

Απάντηση ΣΑΕΚ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ σε αναγραφόμενα στο δελτίο τύπου του «Συλλόγου Σπουδαστών ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ) Αττικής» της 04-04-2024

Σε απάντηση των αναγραφόμενων στο δελτίο τύπου του «Συλλόγου Σπουδαστών ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ) Αττικής» της 04-04-2024, που αναδημοσιεύτηκαν εδώ: Φοιτητές ΣΑΕΚ: Περί εξαγγελιών αναβάθμισης των ΙΕΚ vs πραγματικότητα

γνωρίζουμε ότι:


1. Ουδέποτε ζητήθηκε ή έχει ζητηθεί στο παρελθόν από τους σπουδαστές της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» ή οποιασδήποτε άλλης ειδικότητας η καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού για την αγορά αναλωσίμων. Στην αρχή κάθε εξαμήνου ζητείται από τους διδάσκοντες να καταγράψουν τις ανάγκες τους σε αναλώσιμα υλικά που απαιτούνται για τη διενέργεια των εργαστηριακών ασκήσεων. H υπηρεσία προμηθεύεται τα υλικά, σύμφωνα με την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, και με πρακτικό παράδοσης-παραλαβής τα διαθέτει στους εκπαιδευτές. Με τη διαδικασία αυτή έχει γίνει η προμήθεια των αναλωσίμων για την ειδικότητα «Βοηθός Φαρμακείου» σε όλα τα εξάμηνα.

Τα σχετικά τιμολόγια και πρακτικά είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

2. Η ΣΑΕΚ (πρώην ΔΙΕΚ) Δάφνης-Υμηττού διαθέτει ένα από τα πληρέστερα εργαστήρια για την διεξαγωγή των εργαστηριακών ασκήσεων της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» στην Αττική, όπως αναγνωρίζουν δεκάδες εκπαιδευτές/εκπαιδεύτριες και καταρτιζόμενοι/καταρτιζόμενες που έχουν συνεργαστεί ή φοιτήσει αντίστοιχα στην Σχολή. Απόδειξη αυτών αποτελούν η εβδομαδιαία χρήση του από τους καταρτιζόμενους της ειδικότητας, καθώς και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχουν κατά καιρούς αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΣΑΕΚ και αφορούν εργαστηριακές ασκήσεις στα μαθήματα της Αναλυτικής Χημείας, της Κοσμετολογίας, κ.ά.

Στη διάθεση της ΣΑΕΚ υπάρχουν ενυπόγραφες πρωτοκολλημένες επιστολές των καταρτιζομένων όλων των εξαμήνων της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» που διαψεύδουν το περιεχόμενο του ως άνωδελτίου τύπου.

ΣΑΕΚ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ

Ο Διευθυντής
Ηλίας Νικολακόπουλος

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr