SOS / Βγαίνουν τα Αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ

Βγαίνουν τα Αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Η νέα Κεντρική Εξεταστική Επιτροπή Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΕΠΕΚ) συνεδριάζει σήμερα με θέμα την έγκριση των αποτελεσμάτων των 11.667 αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ 165 ειδικοτήτων.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βγήκαν τα Αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ / Συμμετείχαν 11.667 υποψήφιοι


Τα αποτελέσματα αναμένεται να εκδοθούν μέσα στο τέλος της παρούσας εβδομάδας. Θα ενημερωθείτε ΕΔΩ εάν υπάρξει νεότερη ενημέρωση, μείνετε συντονισμένοι!

SOS: Οι Απόφοιτοι ΙΕΚ τώρα και στο Viber. Δείτε ΕΔΩ την σελίδα που πρέπει να γίνουν μέλη οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΙΕΚ για να λαμβάνουν ΠΡΩΤΟΙ όλες τις ενημερώσεις (ότι αφορά τους Αποφοίτους ΙΕΚ (θέσεις εργασίας για αποφοίτους ΙΕΚ κτλ). 

Συγκρότηση ΚΕΕΠΕΚ του ΕΟΠΠΕΠ

Συγκρότηση ΚΕΕΠΕΚ-Κεντρικής Εξεταστικής Επιτροπής Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΕΟΠΠΕΠ – Απόφαση της Υφυπουργού ΠΑΙΘΑ κας Ζέττας Μακρή.

Με την υπ. αριθμ. πρωτ. 93510/K6/25-8-2023 Απόφαση η Υφυπουργός ΠΑΙΘΑ κα Ζέττα Μακρή συγκρότησε την Κεντρική Εξεταστική Επιτροπή Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), ως ακολούθως:

  • Την κ. Ρεμπούτσικα Γεωργία του Νικολάου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ως Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ. με αναπληρωτή τον κ. Παπαδαντωνάκη Ανδρέα – Χρήστο του Ιωάννη, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
  • Τον κ. Δασκαλάκη Θωμά του Ανδρέα, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πιστοποίησης, ως τακτικό μέλος,  με αναπληρωτή τον κ. Γλάρο Αντώνη του Αριστείδη, Προϊστάμενο της Δ/νσης Επικοινωνίας και Ανάπτυξης.
  • Τον κ. Ζάκκα Χρυσοβαλάντη του Κωνσταντίνου, Νομικό Σύμβουλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κ. Παπασαράντη Ματίνα του Νικολάου, δικηγόρο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με έμμισθη εντολή.
  • Την κ. Μπάσδρα Παρασκευή του Αστερίου, Προϊσταμένη του Τμήματος Πιστοποίησης Προσόντων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κ. Αλμπέρτη Κατερίνα του Μάριου, στέλεχος του Τμήματος Πιστοποίησης.
  • Την κ. Καλαβρού Ειρήνη του Γεωργίου, εκπρόσωπο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κ. Αλεξομανωλάκη Αικατερίνη του Σταύρου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
  • Τον κ. Παναγιωτίδη Χαράλαμπο του Κωνσταντίνου, εμπειρογνώμονα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον κ. Μαρινάκο Παναγιώτη του Σαράντου, εμπειρογνώμονα του ίδιου φορέα.
  • Την κ. Γράβα Θεολογία του Δημητρίου, εκπρόσωπο της Γ.Σ.Ε.Ε., ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον κ. Πανδή Προκόπη του Οδυσσέα, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
  •  Τον κ. Πρίφτη Δημήτριο του Χριστοφόρου, Διευθυντή Κ.Α.ΕΛ.Ε. της ΕΣΕΕ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κ. Βαλάση Δέσποινα του Ιωάννη, Επιστημονικό Στέλεχος ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και αναπληρωτή τον κ. Φιλίνη Κυριάκο του Χρήστου, Policy Analyst, Τομέας Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας ΣΕΒ, ως κοινούς εκπροσώπους των εργοδοτικών οργανώσεων (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ).
  • Τον κ. Βουτσινά Ιωάννη του Γεράσιμου, Ε΄ Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ως τακτικό μέλος,  με αναπληρωτή τον κ. Αλιφιεράκη Μανώλη του Μιχαήλ, Υπεύθυνο ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.

Ως γραμματέας της Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ. ορίζεται η κ. Γιαννοπούλου Μαρίνα του Πέτρου, υπάλληλο στο Γραφείο Προέδρου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., με αναπληρώτρια την κ. Κυριακοπούλου Κωνσταντίνα του Δημητρίου, υπάλληλος στο Γραφείο Προέδρου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π..

Η θητεία της Προέδρου, των Μελών και της Γραμματείας Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ. είναι τριετής.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr