Διακίνηση ναρκωτικών μέσα στα Πανεπιστήμια καταγγέλλει δήμαρχος!

Νέα επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα εξαπέλυσε ο Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε και πάλι την Παρασκευή την παραίτηση του κ. Τόσκα, καταγγέλλοντας ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους των καταλήψεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα – επίσης, όπου αλλού υπάρχουν καταλήψεις στην Αθήνα οι οποίες «κατά περίεργο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους», όπως είπε.

Αναφερόμενος και στον ξυλοδαρμό του καθηγητή Αγγελου Συρίγου, ο κ. Καμίνης είπε ότι ντρέπεται για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια, η κατάσταση αυτή τον εξοργίζει. Μέχρι το 1998 που ήταν ο ίδιος πανεπιστημιακός, δεν υπήρχαν φαινόμενα δήλωσε, ενώ από τότε και μετά η κατάσταση αυτή έχει εκτραχυνθεί. «Ντρέπομαι να γυρίσω στο πανεπιστήμιο» σχολίασε χαρακτηριστικά. Δυστυχώς, ανέφερε ο δήμαρχος, τίποτε δεν κινείται σε αυτή την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας γι’ αυτό επαναλαμβάνω ότι ο κ. Τόσκας πρέπει να παρατηρηθεί.


«Δυστυχώς τίποτα δεν κινείται σε αυτήν την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας, γι αυτό επαναλαμβάνω ότι, ο κ. Τόσκας πρέπει παραιτηθεί», είπε χαρακτηρίστηκα ο δήμαρχος Αθηναίων.

Σχετικά Άρθρα σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στα Πανεπιστήμια της χώρας:

Οργιο παραεμπορίου... μέρα μεσημέρι ανάμεσα στους φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φοιτητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για όσα συμβαίνουν στο ΑΠΘ

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών εντός του ΑΠΘ