Συνεχίζονται οι συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών εντός του ΑΠΘ

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών εντός του ΑΠΘ

Άνδρες της ΟΠΚΕ συνέλαβαν στις 27 Αυγούστου, έξι άτομα που διακινούσαν ποσότητες κάνναβης σε χώρους εντός και πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Έξι άτομα συνελήφθησαν για εμπόριο ναρκωτικών σε χώρους εντός και πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που διενεργούνται από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ψυχοτρόπες ουσίες όσο και χρηματικό ποσό που σχετίζεται με εμπορία τους, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών