Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Υποτροφίες 2015 σε φοιτητές του ΕΜΠ από το Κληροδότημα Κρητικού

Υποτροφίες 2015 σε φοιτητές του ΕΜΠ από το Κληροδότημα Κρητικού...

Η Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου γνωστοποιεί ότι θα χορηγηθούν οι υποτροφίες του κληροδοτήματος «Νικολάου Ι. Κρητικού» στο/στη φοιτητή/τρια κάθε Σχολής του Ιδρύματος που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε δύο εξεταστικές περιόδους στο σύνολο των μαθημάτων των “ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ” που διδάσκονται κατά το πρώτο έτος σπουδών.

Συγκεκριμένα δίνονται:

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


– υποτροφία για το ακαδ έτος 2013-2014 και

– υποτροφία για το ακαδ έτος 2014-2015.

Ποσό Υποτροφίας

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στα 5.000€ (μεικτά) ανά έτος επίδοσης και ισομοιράζεται στις εννέα (9) Σχολές, δηλ. 555,55€ (μεικτά) ανά Σχολή και υποτροφία. Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι σε μία Σχολή είναι πλέον του ενός, το ποσό ισομοιράζεται.

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Ε.Μ.Π. στο τηλέφωνο 210 772 1928.

Διαβάστε Επίσης: ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2015: Ανακοινώθηκαν οι Προϋποθέσεις και τα Δικαιολογητικά για τους φοιτητές του ΕΜΠ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών