Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών εναντίον της Πρυτάνεως - Αντιδρούν στο κλείσιμο της Εστίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών εναντίον της Πρυτάνεως - Αντιδρούν στο κλείσιμο της Εστίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας. Φοιτητές που μένουν στην Εστία «μπλοκάρουν» την έξοδο της Πρυτάνεως, του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνας Κυριαζοπούλου, από το γραφείο της.

Οι εστιακοί φοιτητές ζητούν να παραμείνει ανοικτή η Φοιτητική Εστία και να μην ισχύσει η απόφαση, καθώς, όπως αναφέρουν, φοβούνται για την υγεία των οικογενειών τους εάν αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την Εστία και επιστρέψουν σπίτια τους.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Σε δηλώσεις της η Πρύτανης είπε:

«Φοιτητής μου χτύπησε το χέρι. Όλα αυτά που αναφέρουν και ζητάνε οι φοιτητές δεν είναι δική μου δουλειά. Το Πανεπιστήμιο έκλεισε, θα πρέπει να φύγουν».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών