Ποια Τμήματα και ποιες Σχολές τελούν υπό κατάληψη μετά από αποφάσεις των Φοιτητικών Συλλόγων!

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Τα Foititikanea.gr σας παρουσιάζουν τις Σχολές και τα Τμήματα που τελούν υπό κατάληψη σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ μετά από αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων: 

ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ:

Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

Θα παραμείνει υπό κατάληψη το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σύμφωνα με την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, 11/11/14. 

Συγκεκριμένα το Τμήμα θα παραμείνει υπό κατάληψη την Παρασκευή 14 και Δευτέρα 17/11.

Η νέα Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/11.

Να αναφερθεί πως η ίδια Σχολή είχε αποφασίσει κατάληψη την Πέμπτη, 23/10, την Πέμπτη 6 και Παρασκευή, 7/11/14.

Σχολή Τοπογράφων Μηχανικών

Συγκεκριμένα η Σχολή θα παραμείνει υπό κατάληψη την Παρασκευή 14 και Δευτέρα 17/11.

Η νέα Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/11.

ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Νομική Σχολή 

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη το διάστημα 14-17/11/2014. (Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ)

Τμήμα Μαθηματικών

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών του Μαθηματικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη το διάστημα 14-17/11/2014. (ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ)

Φιλοσοφική Σχολή

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Σχολή θα τελεί υπό κατάληψη την Πέμπτη και Παρασκευή 13-14/11/2014.

Τμήμα Φυσικής

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη το διάστημα 14-17/11/2014.

ΑΣΟΕΕ

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΣΟΕΕ (ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Τμήμα Χημικού

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία κατατέθηκε στη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 13-17/11.

Επίσης στις 24/11 θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των φοιτητών στο ΑΘΕ 10 και ώρα 11.00 π.μ.

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Θα παραμείνει υπό κατάληψη για πέμπτη συνεχή εβδομάδα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12/11/14.

Το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 13-19/11/2014, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των φοιτητών. (Τα αποτελέσματα της συνέλευσης συλλόγου)

Tμήμα Θεατρικών Σπουδών

Τι λένε οι φοιτητές στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών για τη κατάληψη (Δείτε εδω)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αναβολή μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Ημερομηνίες! (Διαβάστε Περισσότερα ΕΔΩ)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (Ρέθυμνο)

Η σημερινή συνέλευση των φοιτητών όλων των σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο) αποφάσισε κατάληψη του Ιδρύματος από σήμερα, 13/11 έως και την Τρίτη 18/11/2014, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση.

ΤΕΙ

ΤΕΙ Ηπείρου

Υπό κατάληψη βρίσκεται από τη Δευτέρα το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου, καθώς και το Διοικητήριο του εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Άρτα. 

Η κινητοποίηση γίνεται μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης των σπουδαστών, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η σχολή τους δεν είναι ΙΕΚ αλλά τμήμα Μουσικών Σπουδών και διαμαρτύρονται, όπως σημειώνουν, για την προβληματική και υποτυπώδη λειτουργία της. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ)

ΤΕΙ Πειραιά

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά - Δείτε πότε! (Διαβάστε Περισσότερα ΕΔΩ)