Υπό κατάληψη για πέμπτη συνεχή εβδομάδα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Θα παραμείνει υπό κατάληψη για πέμπτη συνεχή εβδομάδα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12/11/14.

Το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 13-19/11/2014, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των φοιτητών.

Τα Αποτελέσματα της συνέλευσης συλλόγου

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Συντονιστική επιτροπή κατάληψης: 253

Κοινό πλαίσιο φοιτητών (ανεξάρτητοι, ΔΑΠ): 114

Επιτροπή αγώνα: 94

Ο σύλλογος πήρε απόφαση με το πλαίσιο της Συντονιστικής επιτροπής κατάληψης. Η σχολή θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Τετάρτη 19/11 και ορίζεται εκ νέου συνέλευση την ίδια μέρα 13:00.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το συντονιστικό κατάληψης για να αποφασιστούν οι δράσεις και Δευτέρα στις 18:00 η πορεία των φοιτητικών συλλόγων για το Πολυτεχνείο από το Παράρτημα.

Επίσης: Κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία κατατέθηκε στη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 13-17/11

Μπροστά στον κίνδυνο αναστολής της Διοικητικής Λειτουργίας του βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Πατρών!

Μπροστά στον κίνδυνο αναστολής της Διοικητικής Λειτουργίας του βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Πατρών εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν ανακύψει τον τελευταίο χρόνο μετά την διαθεσιμότητα υπαλλήλων.

Όπως επεσήμαναν σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης τύπου η Πρύτανις και οι εκπρόσωποι του συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών και όπως γράφει το thebest, το Πανεπιστήμιο της Πάτρας έχει φθάσει στα όριά του.

Όπως τόνισαν το Ίδρυμα για να μπορέσει να έχει μία σωστή λειτουργία, σύμφωνα με τα όσα έχει κατά καιρούς υποστηρίξει ο Σύλλογος πρέπει να έχει πάνω 600 υπαλλήλους και αυτή την στιγμή μετά το κύμα της διαθεσιμότητας που έχει επέλθει είναι εργάζονται λιγότεροι από 350.

Η συνέντευξη τύπου εντασσόταν στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει αποφασίσει ο Σύλλογος ότι θα γίνουν, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση και υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχουν τηρήσει τις υποσχέσεις τους, την στιγμή του η λειτουργία του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος βρίσκεται σε κίνδυνο, λόγω έλλειψης έμψυχου δυναμικού.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr