Επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Τρομοκρατία και ISIS" στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Τρομοκρατία και ISIS: συνέπειες στην Ασφάλεια και στη Μεταναστευτική Πολιτική" που συνδιοργανώθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Νέων Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.ΝΕ.Π.Ε.) και τον Σύλλογο Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου, στο Ρέθυμνο, την Πέμπτη 17 Μαρτίου τ.ε.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Νίκος Παπαδάκης, Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Π.Κ και ο κ. Δημήτρης Ξενάκης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Π.Κ. Tη συζήτηση συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Σπανός, Πρόεδρος του Ε.Ο.ΝΕ.Π.Ε., ενώ στο πάνελ συμμετείχε και η κα Μαρία Σταματάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης Π.Κ. Τις ομιλίες ακολούθησε ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με το κοινό.


Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Κρήτης» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!