Επιστημονική εκδήλωση, Τρομοκρατία και ISIS, Πανεπιστήμιο Κρήτης Επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Τρομοκρατία και ISIS" στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Τρομοκρατία και ISIS" στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Τρομοκρατία και ISIS: συνέπειες στην Ασφάλεια και στη Μεταναστευτική Πολιτική" που συνδιοργανώθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Νέων Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.ΝΕ.Π.Ε.) και τον Σύλλογο Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου, στο Ρέθυμνο, την Πέμπτη 17 Μαρτίου τ.ε.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Νίκος Παπαδάκης, Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Π.Κ και ο κ. Δημήτρης Ξενάκης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Π.Κ. Tη συζήτηση συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Σπανός, Πρόεδρος του Ε.Ο.ΝΕ.Π.Ε., ενώ στο πάνελ συμμετείχε και η κα Μαρία Σταματάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης Π.Κ. Τις ομιλίες ακολούθησε ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με το κοινό.


Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Κρήτης» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr