Σχολιασμός "Νέα Ελληνικά" ΕΠΑΛ / Πανελλήνιες 2023

Σχολιασμός "Νέα Ελληνικά" ΕΠΑΛ / Πανελλήνιες 2023

Σχολιασμός Πανελληνίων 2023Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν όλους τους υποψήφιους των (φετινών) Πανελληνίων Εξετάσεων 2023 όπως και τους γονείς των υποψηφίων πως μέσα από το παρόν άρθρο θα δουν τον σχολιασμό του μαθήματος "Νέα Ελληνικά" των (ΕΠΑΛ).

Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων την (Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023) για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) που διεκδικούν μία θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας.


Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Το θέμα της Έκθεσης θα γίνει γνωστό στις 10:00 π.μ..

Ο Σχολιασμός στα Νέα Ελληνικά

Τα «Φοιτητικά Νέα» σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα σας μεταδώσουν μέσα από το παρόν άρθρο τον σχολιασμό των θεμάτων για το μάθημα Νέα Ελληνικά.

Ο σχολιασμός θα αναρτηθεί εδώ:

Γιώργος Χρυσουδάκης – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Νέων Ελληνικών 

Το σημερινό κριτήριο αξιολόγησης στο μάθημα των Νέων Ελληνικών των ΕΠΑ.Λ αφορούσε την θεματική ενότητα του εθελοντισμού τα θέματα ήταν συμβατά για τις ικανότητες των μαθητών και κατά βάση θεωρούνται εύκολα.

Το κείμενο αναφέρεται στα οφέλη του εθελοντισμού, σε επίπεδο κατά βάση κοινωνικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό, επαγγελματικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο και στην συνέχεια έκλεινε με το αντίστοιχο κείμενο λογοτεχνίας, ένα απλό κατανοητό ποίημα του ποιητή ___ που αφορούσε στην ανάγκη του εθελοντισμού.

Τα θέματα ήταν θέματα που μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εύκολα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα! Μείνετε Συντονισμένοι!

Οι Λύσεις του μαθήματος "Νέα Ελληνικά" των ΕΠΑΛ και τα θέματα θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr