Ναυσιπλοΐα ΙΙ: Θέματα, Λύσεις (ΕΠΑΛ) Πανελληνίων 2019

Θέματα Λύσεις Πανελλήνιες 2019Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2019 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα, οι Λύσεις - Απαντήσεις και ο σχολιασμός στο μάθημα Ναυσιπλοΐα ΙΙ.

Πιο αναλυτικά σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται Πανελλαδικά στα μαθήματα: Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις και Προγραμματισμός Υπολογιστών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα θέματα του μαθήματος Ναυσιπλοΐα ΙΙ που διαγωνίζονται σήμερα οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2019 θα γίνουν γνωστά στις 10:00 πμ και τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας το παρουσιάσουν ΠΡΩΤΟΙ παρακάτω όπως και τις προτεινόμενες απαντήσεις, λύσεις και σχολιασμό των θεμάτων. 

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα και τις λύσεις!

Γενικότερα, μέχρι και τις 20 Ιουνίου 2019, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Παρακάτω θα αναρτηθούν τα θέματα, οι απαντήσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων του μαθήματος Ναυσιπλοΐα ΙΙ LIVE στο παρόν άρθρο. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Ναυσιπλοΐα ΙΙ
Θέματα και Λύσεις Πανελληνίων 2019 Ναυσιπλοΐα ΙΙ (ΕΠΑΛ)

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Λύσεις για το μάθημα Ναυσιπλοΐα ΙΙ των ΕΠΑΛ.

Τα Θέματα

Για τα θέματα Ναυσιπλοΐα ΙΙ (ΕΠΑΛ) πατήστε ΕΔΩ.

Οι Απαντήσεις

Για τις Απαντήσεις των θεμάτων του μαθήματος Ναυσιπλοΐα ΙΙ (ΕΠΑΛ) πατήστε ΕΔΩ.

Σχολιασμός Θεμάτων

Τα σημερινά θέματα περιέχουν περισσότερες ασκήσεις σε σχέση με τα διαγωνίσματα των προηγουμένων ετών, αφού στην ύλη έχουν συμπεριληφθεί πλέον αρκετοί υπολογισμοί και λιγότερη θεωρία.

Σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζονται βατά, σαφή με μια πιο εύκολη σχετικά προσέγγιση σε σχέση με τα διαγωνίσματα των προηγουμένων ετών.

Σε κάθε περίπτωση απευθύνονται σε διαβασμένους μαθητές, που έχουν ανεπτυγμένη την ικανότητα αντιμετώπισης μαθηματικών υπολογισμών με χρόνους και γωνίες. Επίσης, χρειάζεται μια σχετική ευχέρεια στη χρήση και ανάγνωση πινάκων (almanac – διορθώσεων), κάτι που απαιτείται από τα παιδιά που σκοπεύουν να ακολουθήσουν το ναυτικό επάγγελμα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα!

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Βαθμολόγηση γραπτών - Τι ισχύει

Οι 10 χρυσοί κανόνες επιτυχίας των υποψηφίων

Πότε μηδενίζεται το γραπτό του εξεταζόμενου

Οι οκτώ συστάσεις του Υπουργείου Παιδείας προς τους βαθμολογητές

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών

Τα μηχανογραφικά

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr