Απάντηση ΚΝΕ σε ΔΑΠ: "Ψάχνετε απεγνωσμένα άλλοθι για να δικαιολογήσετε την επόμενη ήττα σας"

Απάντηση ΚΝΕ σε ΔΑΠ: Ψάχνετε απεγνωσμένα άλλοθι για να δικαιολογήσετε την επόμενη ήττα σας

Φοιτητικές Εκλογές 2023Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ με αφορμή την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις φοιτητικές εκλογές στο ΔΙ.ΠΑ.Ε. και την Πανσπουδαστική Κ.Σ.:

«Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ την περσινή ήττα της. Γι’ αυτό ψάχνει απεγνωσμένα άλλοθι για να δικαιολογήσει και την επόμενη ήττα, που έρχεται και φέτος.


Αφού πρώτα επιχείρησε σε όλη την Ελλάδα να κάνει ηλεκτρονικές εκλογές-παρωδία και έφαγε πόρτα από τους φοιτητές, έρχεται τώρα να τα βάλει με τους φοιτητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και τους αναγνωρισμένους συλλόγους τους, στους οποίους συμμετέχουν όλες οι φοιτητικές παρατάξεις. Σύλλογοι, που πραγματοποίησαν πέρυσι πραγματικές, δημοκρατικές εκλογές, χωρίς νοθείες και τραμπουκισμούς, στους οποίους πρωτοστατούσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Τα «άριστα» παιδιά στη διαπλοκή και τις νοθείες της ΔΑΠ θα μάθουν, θέλουν δε θέλουν, πώς λειτουργούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, με δημοκρατικές, συλλογικές διαδικασίες. Η κυβέρνησή τους, άλλωστε, έχει πάρει ήδη μια γεύση!

ΥΓ 1: Πολύ νωρίς παίζουν το χαρτί του αντικομμουνισμού. Μάλλον είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα…

ΥΓ 2: Αξιόπιστα είναι τα αποτελέσματα που αμφισβητεί η ΔΑΠ, όχι αυτά που αναγνωρίζει. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό και κυρίως όσοι γνωρίζουν στοιχειώδεις κανόνες αριθμητικής».

Σχετικό άρθρο: ΔΑΠ: Η ΠΚΣ έχει μπερδέψει τις φοιτητικές εκλογές με φεστιβάλ της ΚΝΕ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2023. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr