Φτιάξε το δικό σου φοιτητικό πακέτο!

Φτιάξε το δικό σου φοιτητικό πακέτο!

Το φοιτητικό σπίτι δεν μπορεί να κοστίσει μια περιουσία και θα πρέπει να έχει όλα όσα χρειάζεται ο φοιτητής για να είναι λειτουργικό και φυσικά φιλόξενο. Πώς άλλωστε θα γίνει το μέρος όπου όλοι θα θέλουν να αράζουν; Κάνοντας μία έρευνα για να βρω έπιπλα για το νέο τους ξεκίνημα, έπεσα επάνω σε μία διαφήμιση του pakketo. Φοιτητικά έπιπλα έλεγε και φτιάξε το δικό σου πακέτο. Μπήκα στο www.pakketo.com για να δω πώς θα μπορούσα να τα συνδυάσω και έπεσα επάνω σε μία ευχάριστη έκπληξη. Έτοιμα φοιτητικά πακέτα για όλους τους πιθανούς χώρους με τιμές που πραγματικά με εξέπληξαν. Το πιο μεγάλο πακέτο, με 9 έπιπλα για ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι, το ονόμασαν SOCIAL. Κρεβάτι, κομοδίνο, ντουλάπα, γραφείο, καρέκλα γραφείου, καναπέ – κρεβάτι, τραπεζάκι σαλονιού και τραπέζι φαγητού με 2 καρέκλες. Τιμή; 467€! Εντάξει, νομίζω ότι βρήκα το καλύτερο deal! 

φοιτητικά έπιπλα προσφορές pakketo SOCIAL


Λίγο πιο κάτω ανακάλυψα πακέτα για τον φοιτητή που θα μείνει σε ένα μικρότερο σπίτι που και εκείνος θα θέλει τα μαζέματα και τα αράγματα με την νέα του παρέα. Η λύση δόθηκε με το πακέτο ZEN αλλά και το πακέτο COZY που και τα δύο έχουν καναπέ – κρεβάτι, γραφείο και καρέκλα με την διαφορά ότι το ένα έχει τραπεζάκι σαλονιού και το άλλο έχει συρταριέρα. Τιμή; Το ZEN 362€ και το COZY 387€ και τα δύο με 4 έπιπλα το κάθε ένα, αρκετά για ένα τέλεια οργανωμένο και λειτουργικό μονόχωρο φοιτητικό σπίτι.

φοιτητικά έπιπλα προσφορές pakketo ZEN

Ακόμη και για τον φοιτητή που σιγά – σιγά θα επιπλώσει το σπίτι του υπάρχει το πακέτο STUDY με λιγότερο από 75€! Πολλά επιπλωμένα σπίτια έχουν ένα κρεβάτι ή ένα καναπέ κρεβάτι και εκεί θα χρειαστεί σίγουρα ένα γραφείο με μία βιβλιοθήκη και μία καρέκλα, για να διαβάζει αλλά και για να τρώει την πίτσα, τα μακαρόνια ή και τα δημητριακά του.

φοιτητικά έπιπλα προσφορές pakketo STUDY

Σε άλλο ύφος διακόσμησης είναι το πακέτο FRIENDS με 7 έπιπλα και μόλις 337€, το πακέτο COUPLE με 3 έπιπλα και 282€ αλλά και το απλούστερο πακέτο όλων, το SIMPLE με δύο έπιπλα, γραφείο και καρέκλα και μόλις 40,90€!

Εντυπωσιάστηκα και από τις τιμές και από τα έπιπλα και από τους ολοκληρωμένους συνδυασμούς καθώς καταλαβαίνω ότι κάθε φοιτητικό σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες. Στην αρχή νόμιζα ότι η τιμή του πακέτου είχε έκπτωση μόνο εάν αγοράσω όλα τα έπιπλα μαζί. Γρήγορα όμως διαπίστωσα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι τιμές ισχύουν και για μεμονωμένες αγορές επίπλων.

Το κερασάκι στην τούρτα; Τα περισσότερα από 20 σημεία πώλησης, η ασφαλής αποστολή σε όλη την Ελλάδα, τα 6000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και φυσικά οι 36 άτοκες δόσεις!

Δείτε περισσότερα στο www.pakketo.com

#pakketo #foitika_epipla #interiordesign

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr