ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ: Με βίασε ο φύλακας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ: Με βίασε ο φύλακας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η καταγγελία φοιτήτριας του πανεπιστημίου Αιγαίου στην Αστυνομία, ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο δωμάτιό της στον χώρο της φοιτητικής εστίας από έναν φύλακα της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη φύλαξή του πανεπιστημίου.

Η υπόθεση του βιασμού της 22χρονης φοιτήτριας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της Λέσβου όπως αναφέρει το lesvosnews.


Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας φοιτήτριας, ένας 33χρονος άνδρας που εργαζόταν σαν φύλακας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου από εταιρεία security, μπήκε στο δωμάτιό της και τη βίασε.

Η αστυνομία προχώρησε στην άμεση σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία με κακουργηματικές πράξεις, ενώ ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την τεκμηρίωση του βιασμού.

Ο κατηγορούμενος προσήχθη ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, από όπου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, στον ανακριτή την Παρασκευή και παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Η 22χρονη φοιτήτρια υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν η καταγγελία της είναι βάσιμη.

Η Πανεπιστημιακή κοινότητα είναι ανάστατη με το περιστατικό, με δεδομένο ότι έγινε από άτομο στο οποίο είχαν εμπιστευτεί για τη φύλαξη των φοιτητικών εστιών.

Περισσότερες Καταγγελίες Φοιτητών μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr