ΕΟΠΠΕΠ: Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης 1.465 αποφοίτων ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ

ΕΟΠΠΕΠ: Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης 1.465 αποφοίτων ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ

Ο ΕΟΠΠΕΠ μπήκε σε τροχιά ταχύτητας, καθώς οι διαδικασίες πιστοποίησης "τρέχουν" χωρίς παύση, αφού εκδόθηκαν σήμερα, σε χρόνο ρεκόρ, τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις 1.465 αποφοίτων των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α., που διενεργήθηκαν για πρώτη φορά τις 10-11 Φεβρουαρίου!

«Στόχος του ΕΟΠΠΕΠ είναι να τρέξουμε γρήγορα όλες τις εξετάσεις πιστοποίησης και το επόμενο διάστημα αναμένεται η νέα εφαρμογή για την υποδοχή αιτήσεων των αποφοίτων των ΙΕΚ», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ κ. Ρεμπούτσικα. Είσαι απόφοιτος ΙΕΚ, συντονίσου στην ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ, πατώντας εδώ.


Η έκδοση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3, στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με την χορήγηση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3 το επόμενο διάστημα.

Την ενημερωτική σελίδα των ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Ρεμπούτσικα Γεωργία θα ήθελε για ακόμα μια φορά να τονίσει ότι κύριο μέλημα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι η άμεση έκδοση αποτελεσμάτων αλλά και ο προγραμματισμός εξετάσεων πιστοποίησης προς εξυπηρέτηση πάντα όσων αναμένουν εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ, συμπληρώνοντας το ΑΦΜ τους.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ κ. Ρεμπούτσικα πρόσθεσε: «Είναι επίσης σημαντικό ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης των αποφοίτων ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ έγιναν τόσο γρήγορα και τα αποτελέσματα θα εκδοθούν τόσο σύντομα, καθώς το σχετικό ΦΕΚ δημοσιεύθηκε στις αρχές Ιανουαρίου».

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε 12 εξεταστικά κέντρα για 31 ειδικότητες.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr